Garanteret leje lejligheder tæt på havet i Nordcypern Gazimagusa

Famagusta
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 56 m² • 1. etage • ref: ECN-00428-35861
575.942 DKK
Etværelses lejligheder i Gazimagosa centrum Nordcypern

Cypern er et af de sikreste lande i verden. Gazimagosa, en af regionens førende turist- og uddannelsesbyer, har gyldne strande, klart vand og et turkisblåt hav. Byen har mange universiteter, hospitaler, internationale skoler og indendørs og udendørs underholdningscentre. Derudover tiltrækker regionens historiske tekstur opmærksomhed fra hele verden. Byen ligger på den nordøstlige bred af øen og er også tæt på den internationale lufthavn.

Lejligheder til salg i Nordcypern Gazimagusa er beliggende i byens centrum, 250 mt til Shops Street, 700 mt til havet, 1 km til Eastern Mediterranean University, 1,5 km til Ada Kent University, 1,7 km til Gazimagusa Port, 2 km til Gazimagusa State Hospital, 4 km til Glasside Beach, 5 km til Palm Beach, 49 km til Ercan Lufthavn, og videre 56 km fra Larnaca International Airport.

Etværelses lejligheder i en fire-etagers bygning med elevator. Samtlige lejligheder har køkken i åbent plan. Der er en dedikeret privat parkering til hver lejlighed i kælderen af bygningen med i alt 20 lejligheder. Alle lejligheder er fuldt møblerede og vil blive renoveret ved lejegarantiens udløb eller ved køb, hvis det ønskes. Lejlighederne har hårde hvidevarer og møbler. Derudover er der mange funktioner, der forbedrer komforten, såsom et centralt satellitsystem, internetsystem og aircondition.


ECN-00428

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende56 m²
Total56 m²
Aircondition
Elevator
Møbleret
Satellit TV
Faciliteter hentet af AI.
Internet
Parkering

Famagusta

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2019
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data