Elegant havudsigt lejlighed i naturen i Alanya Tepe

Alanya
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 89 m² • ref: AYT-04170-35751
1.410.157 DKK
Elegant designet lejlighed med hav- og byudsigt, sammenflettet med naturen i Alanya Tepe

Alanya distriktet i Antalya er et af de ideelle steder at opleve Middelhavets livsstil med sin rige historiske fortid, kosmopolitiske livsstil og farverige sociale og kulturelle struktur. Alanya. Det er vært for tusindvis af indenlandske og udenlandske turister hvert år takket være sit dybe blå hav, lange sandstrand, frodige natur og historiske tekstur. Tepe-området, hvor du kan nyde udsigten over havet, byen og slottet fra et punkt, er et område, hvor villabygninger bugner, omgivet af natur og er meget efterspurgt af ejendomsinvestorer.

Ud over sin storslåede udsigt ligger den elegant designede lejlighed tæt på sociale faciliteter. Lejlighed til salg i Alanya, Antalya, er 1,5 km til Alanya centrum, 2,4 km til den berømte Cleopatra Beach, 2,8 km til Alanya Kommune, 45 km til Alanya Gazipaşa Lufthavn og 110 km til Antalya Lufthavn.

Projektet på 2.920 m² består af 3 blokke. Placeringen lover et behageligt liv, har en stor og velholdt have, udendørs swimmingpool, sauna, fitnesscenter, legeplads, grillplads, elevator, generator, parkeringsplads, concierge, 24/7 sikkerheds- og overvågningskameraer.

En elegant designet lejlighed bestående af to soveværelser, en stue, et åbent køkken og et badeværelse. Lejlighed, ståldør, PVC-vinduer, balkon. Der er faciliteter såsom et centralt satellitsystem, køkkenskabe og brusekabine.


HVID TYPE-04170

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende89 m²
Total95 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Barbecue
Fitnesscenter
Parkering

Alanya

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2021