Lejligheder med privat pool i Burj Khalifa og udsigt i Dubai

Al Safa 2
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 4 bad. • 300 m² • 2. etage • ref: DXB-00077-35829
41.624.153 DKK
Designlejligheder med privat pool og have i Dubai, Al Safa

Al Safa er et udviklet område i Dubai, der tilbyder et stort udvalg af faciliteter. Safa er berømt for sine luksuriøse beboere, forretningscentre, indkøbscentre og grønne områder. Desuden er det et af de centralt beliggende områder i Dubai. Regionen er ideelt placeret for erhvervslivet på grund af sin nærhed til finansielle og kommercielle centre.

Safa Park, hvor projektet ligger, er et sted rig på grønne områder som store grønne områder, små søer, vandrestier, løbestier, legepladser og picnicområder. Alle disse faciliteter giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid med din familie. Desuden er der begivenheder i parken, der forekommer regelmæssigt.

Lejligheder til salg i Dubai ligger 8 minutter fra Burj Khalifa, 12 minutter fra Dubai Square, 16 minutter fra Dubais internationale lufthavn og 18 minutter fra Palm Jumeirah.

Cavalli Couture er et 16-etagers ultra-luksusprojekt beliggende i Safa Park på Dubai-kanalen. Projektet består af 95 lejligheder med 3, 4 eller 5 soveværelser med privat pool og penthouses. Projektet omfatter festterrasseområder, en swimmingpool på taget, en klub og underholdningsområde, en bar ved poolen samt fitness- og spafaciliteter. Hver lejlighed har sin egen swimmingpool og have, og der er også fælles infinity-pools placeret på podiegulvet og på taget til fælles brug. Projektet omfatter også en café, bar og lobby med Cavalli-design.

Samtlige lejligheder har lysekroner, Cavalli-møbler og italiensk marmor.

Du kan kontakte os for muligheden for at eje en af disse eksklusive boliger, hvor der kun er bygget 95 enheder, der er tilgængelige for rater indtil leveringsdatoen.


DXB-00077

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser4
Balkoner2

Overflader

Levende300 m²
Total368 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Elevator
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Have

Dubai

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt
TypeLejlighed
Bygningsår2027