Hus for Køb i Porto Santo Stefano, Italien

Porto Santo Stefano
Villa • 12 rum • 6 bad. • 320 m² • Stueetage • ref: CBI007-18-30298
33.563.799 DKK
Porto Santo Stefano, Bagni di Domiziano

Ved siden af landsbyen tilbyder vi en eksklusiv, privat og indbydende villa, et rigtigt drømmehus, hvorfra man fuldt ud kan sætte pris på det utrolige panorama over kysten og det unikke ved nedstigningen til havet.
Ejendommen er omgivet af en stor privat park og har en betagende udsigt og privat adgang til stranden i Bagni di Domiziano, badet i det krystalklare vand, der er karakteristisk for forbjerget.
Stranden, en af de mest kendte i området, består af sand og småsten, og fra dens farvande er det stadig muligt at beundre resterne af den gamle fiskedam af romersk oprindelse.

Villaen er i to etager, forbundet med hinanden med en trætrappe.
I stueetagen er der det ekstraordinære opholdsområde præget af store vinduer, der tilbyder udsigt over panoramaet selv indefra. Stueetagen afsluttes af et fabelagtigt åbent køkken, et soveværelse med eget badeværelse og et gæstebadeværelse.
Når de går ovenpå, har de fire suiter også en enestående panoramaudsigt over det blå hav og den grønne og levende vegetation, der strækker sig under den eksklusive ejendom.
De lyse og rummelige værelser har alle eget badeværelse og garderobe. To af soveværelserne har udsigt over den store terrasse.
Forfiningen i møblerne, i valget af stoffer og farver vidner om den uendelige omhu, der er dedikeret til hver detalje.
En af juvelerne i kronen på denne ejendom er utvivlsomt dens store udendørs rum, der starter fra solterrassen til den store veranda, som giver dig mulighed for at fare vild i blikket i det omkringliggende landskab.

Den store private park, der omgiver ejendommen, er velholdt og blomstrende med oliven- og citrustræer, frugttræer, nåletræer og prydplanter. Indvendigt bevarer den de dyrebare rester af en gammel romersk villa, der tilskrives kejser Domitian: et historisk og arkæologisk fund af uvurderlig værdi.

Det unikke ved huset er givet af de tre adgange til havet, en på klipper og to på stranden.

Fra ydersiden af luksusvillaen kan du nå de tekniske og vaskerum samt et servicerum med eget badeværelse med uafhængig adgang.

En stor udendørs parkeringsplads fuldender tilbuddet.

Rum

Værelser12
Etager2
Badeværelser6
Balkoner1
Terrasser1

Overflader

Levende320 m²
Aircondition
Balkon
Have
Internet
Terrasse

Porto Santo Stefano

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
TilstandGod tilstand
Mærkning af energieffektivitet
G