Lejlighed for Køb i Barcelona, Spanien

Barcelona
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 30 m² • 5. etage • ref: 576801
1.260.404 DKK
1.379.732 DKK-119.328

Charmerende lejlighed til salg beliggende i Barceloneta, i Ciutat Vella, Barcelona. Denne hyggelige lejlighed ligger i en sydvendt hjørnebygning, hvilket garanterer enestående lysstyrke. Med 1 soveværelse, stue, et fuldt udstyret køkken og renoveret badeværelse, tilbyder denne bolig komfort og stil i en uovertruffen indstilling.

Lejligheden er i øjeblikket lejet indtil 01-08-2025, med en leje på € 676. Meget god mulighed for investorer, da lejeren er en meget god betaler og passer godt på lejligheden.

Grupo Tecnocasa samarbejder med Kíron, en førende gruppe inden for finansiel formidling, med mere end 25 års erfaring inden for sektoren og mere end 4.000 realkreditlån behandlet om året. De tilbyder omfattende service til deres kunder og får de bedste realkreditbetingelser på markedet, der bedst passer til deres præferencer. Ønsker du at gennemføre en gratis og uforpligtende økonomisk undersøgelse, så tøv ikke med at kontakte os.

DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS FOR AT PLANLÆGGE EN VISNING ELLER LÆRE MERE.

Salgsprisen for ejendommen vist her inkluderer ikke skatter eller udgifter, der opkræves ved salget (ITP eller moms, notar- eller registreringsgebyrer) eller agenturgebyrer for formidling af fast ejendom eller realkreditforvaltning.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende30 m²

Barcelona

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Syd orientering
TypeLejlighed
Bygningsår1900
Mærkning af energieffektivitet
G
522
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkning
G
131