Cedar Walk, Kenley

Kenley, 10 Cedar Walk
Hus • 4 rum • 4 seng. • 2 bad. • ref: 00011767
£895,000

Frost Estate Agents er stolte af at præsentere markedet for et fuldstændig renoveret og renoveret fritliggende familiehus fra 1930'erne, der tilbyder en blanding af tidløs charme og moderne bekvemmelighed. Med en rummelig 1.973 kvm indkvartering fordelt på to etager, giver huset rigelig plads til komfortabel og fleksibel levevis.

Ved indgangen bliver du mødt af en stor entré, der sætter tonen for resten af hjemmet. Stueetagen har et ekspansivt 50ft åbent køkken / stue, der skaber et centralt knudepunkt for familiesammenkomster og underholdning. Køkkenet har integrerede ovne, opvaskemaskine, granitbordplader, en central ø, induktionskogeplade og en række skabe i forskellige stilarter til alle dine opbevaringsbehov. Derudover er der et generøst modtagelsesrum, der er ideelt til mere formelle lejligheder, et alsidigt fjerde soveværelse eller familieværelse, et praktisk studie og et gæstetoilet, der giver praktisk og fleksibilitet, der passer til forskellige livsstilsbehov.

Stigende til første sal finder du tre soveværelser med dobbeltsenge, der hver tilbyder komfort og privatliv, det store soveværelse nyder godt af et en-suite brusebad, mens et moderne familiebadeværelse serverer de resterende soveværelser. Andre funktioner omfatter gulvvarme til stueetagen, radiatorvarme til første sal, moderne moderne gulvbelægninger og tæpper samt en trappe med glasgelænder. Ejendommen er blevet omkablet og pudset, der er renoverede termoruder samt nye indvendige og udvendige døre.

Indkørslen fører udenfor og tilbyder parkering til 2-3 biler foran, hvilket sikrer bekvemmelighed for både beboere og besøgende. Baghaven har et underholdende terrasseområde og præsenterer et dejligt sted for havearbejdeentusiaster, der er fuldt græsplæne og venter på det personlige præg af en person med grønne fingre for at omdanne det til en rolig udendørs oase. Samlet set kombinerer denne ejendom charmen fra sin oprindelse fra 1930'erne med mange moderne forbedringer, der nu tilbyder et komfortabelt og alsidigt boligareal til moderne familieliv.

PLACERING OG TRANSPORT: Fra Kenley Station kan du vælge mellem Victoria eller London Bridge som destinationer – hele tiden på 35 minutter. Vejforbindelser er også fremragende, med A23 et par minutter væk, hvilket giver hurtig og nem adgang til London, sydkysten og M25. Kenley er en smuk del af det sydlige London, bladgrøn i naturen med en sømløs afslappet miljøfølelse og en overflod af beskyttede træer i hele området. Kenley Common består af 138 hektar grønt åbent rum omkring den tidligere Battle of Britain flyveplads.  Det er en blanding af kridtgræsarealer og gamle skove blandt blidt bølgende bakker. Velsignet med fin udsigt over Caterham-dalen og North Downs ud over, har besøgende svært ved at tro, at centrum af London kun er 14 miles mod nord.  Nærliggende byer Purley & Coulsdon tilbyder en bred vifte af uafhængige butikker, caféer og supermarkeder, lidt længere væk præsenterer Purley Way A23 alle detailgiganter, lager 'ud af byen' shoppingbutikker og en række underholdningsfaciliteter til din nemme rådighed.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser2
Faciliteter hentet af AI.
Have
Opvaskemaskine
Parkering

10 Cedar Walk, Kenley

Gymnasium
Offentlig transport
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data