Luksus 3 værelses lejlighed til salg i Estrela, Lissabon

Lissabon
Lejlighed • 3 rum • 3 seng. • 2 bad. • 145 m² • ref: VA-125501018-104
7.453.703 DKK
Beskrivelse
Charme i de grønne vinduer!
Bliv fortryllet af charmen ved denne renoverede 3+1 værelses lejlighed beliggende i Janelas Verdes ved siden af Museum of Ancient Art. Høje og udformede lofter, plankegulve. Central aircondition. Sydvendt. Bygning i god stand, holde de smukke originale hundredeårige fliser på trappen og indgangen.
Bestående af:
stue forbundet med kontoret med karnapper og balkoner mod Rua das Janelas Verdes; Soveværelse med vindue til foyeren, der i øjeblikket bruges som spisestue; Soveværelse med karnap til lobbyen; Suite med karnapper til udendørs terrasse til eksklusiv brug; Suite badeværelse med gulvvarme; Køkken udstyret med SMEG apparater og Hot Point Ariston vaskemaskine og tørretumbler med adgang til den udendørs terrasse.
Janelas Verdes-kvarteret, en del af det charmerende Lapa-kvarter, er kendt for sin historiske charme, fantastiske udsigt over Tagus og pulserende kulturscene. Denne lejlighed er godt forbundet med offentlig transport, en række spisemuligheder og tæt på parker og haver og tilbyder bekvemmelighed og en unik levende oplevelse.
Kom og mød og forelsk dig!
Charme på Janelas Verdes
Oplev denne smukt renoverede 3+1 værelses lejlighed, fyldt med charme og beliggende i det historiske Janelas Verdes-område, der støder op til det prestigefyldte Museum of Ancient Art. Denne sydvendte ejendom er beliggende i en velbevaret bygning, der bevarer sin oprindelige århundrede gamle flisebelagte facade, der tilføjer et strejf af tidløs elegance.
Lejligheden har høje, indviklede lofter og poleret trægulv overalt, hvilket skaber en indbydende atmosfære. Derudover sikrer det centrale klimaanlæg komfort året rundt.
Ejendommen består af:
En rummelig stue problemfrit forbundet med et velindrettet kontor, begge med balkonvinduer og charmerende balkoner med udsigt over den maleriske Rua das Janelas Verdes. Et soveværelse med et vindue mod den indvendige gårdhave, der i øjeblikket bruges som en sofistikeret spisestue. Endnu et hyggeligt soveværelse med balkonvindue med udsigt over den indre gårdhave. Et luksuriøst soveværelse med eget badeværelse og balkonvinduer, der åbner ud til en eksklusiv udendørs terrasse, perfekt til at nyde en stille morgenkaffe eller underholde gæster. Der er eget badeværelse med komfortabelt opvarmet gulv for ekstra bekvemmelighed. Et moderne, fuldt udstyret køkken med SMEG-apparater af høj kvalitet, en Hot Point Ariston-vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til den udendørs terrasse.
Janelas Verdes-kvarteret, en del af det fortryllende Lapa-distrikt, er kendt for sin historiske charme, fantastiske udsigt over floden og den pulserende kulturelle scene. Med nem adgang til offentlig transport, en række spisemuligheder og tæt på parker og haver tilbyder denne lejlighed både bekvemmelighed og en unik levende oplevelse.
Mød og forelsk dig!

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende145 m²
Aircondition
Terrasse
Vaskemaskine

Lissabon

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Syd orientering
Mærkning af energieffektivitet
D