Hus for Køb i Todi, Italien

Todi
Hus • 9 rum • 3 bad. • 301 m² • ref: CBI007-18-30423
5.074.390 DKK
Todi, (PG) , loc. Castel Rinaldi

Vigtig sten bondegård i en panoramisk position med fantastisk udsigt over bakkerne.

Vi er kun få kilometer fra en af de smukkeste landsbyer i Italien, Todi, berømt for sit historiske centrum og små gader, der giver dem, der besøger det, mulighed for at have følelsen af at gå i en anden æra.
Området kan også prale af et af de landskaber med den højeste naturalistiske værdi i Italien, begyndende med en af de største holmegeskove i Europa.

Bygningen passer godt ind i den kuperede kontekst takket være den typiske udsatte stenfacade i de indre boliger.
Stuehuset er på to niveauer. Nedenunder er der en stor stue med en stor stue, pejs og spiseplads, et rummeligt køkken også med spisebord til flere personer, gang, studieværelse, badeværelse og kælder.
Det øverste niveau huser soveområdet, opdelt i fire soveværelser og to badeværelser.
Alle interiører er rummelige og fremhævet af værdifulde funktioner såsom stenvægge, synlige bjælker og gamle terracotta gulve.
Derudover er de udstyret med store vinduespartier og franske døre, der udover at byde lyset velkommen dagen lang, giver en vidunderlig udsigt over det bakkede landskab.

Udenfor egner store asfalterede områder sig til at skabe forskellige udendørs opholdsområder for at nyde de smukke dage udenfor og hengive dig til dine hobbyer alene eller i selskab.
En stor terrasse har udsigt over det omkringliggende landskab, indtil du kan se landsbyen Massa Martana. Her kan du organisere simpelthen unikke frokoster og middage i roen på et uspoleret sted. En anden veranda, også brolagt, passer perfekt sammen med græsplænen, der omgiver stuehuset op til de frodige oliventræer.

Stuehuset er omgivet af en grund på næsten 4.000 kvadratmeter og er hjemsted for oliventræer, holmegetræer, fyrretræer og cypresser.

Selvom området er velegnet til dem, der ønsker et sted at trække sig tilbage væk fra kaoset, tilbyder det flere muligheder for rekreation takket være muligheden for at besøge vigtige kulturelle steder som byen Spoleto og dens katedral, Todi eller foretage spændende udflugter.

Rum

Værelser9
Badeværelser3

Overflader

Levende301 m²
Aircondition
Balkon
Have
Internet
Terrasse

Todi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
TilstandFremragende tilstand
Mærkning af energieffektivitet
G