Specielt designet villa med hav- og naturudsigt i Kargicak

Kargıcak Belediyesi
Hus • 9 rum • 8 seng. • 10 bad. • 2200 m² • ref: AYT-02988-33700
26.106.528 DKK
Privat møbleret og indrettet fritliggende villa med hav- og naturudsigt i Kargicak

Det ultraluksuriøse palæ ligger i et område med storslået hav- og byudsigt i Kargicak distriktet i Alanya. Alanya er en af de mest foretrukne regioner i Middelhavsområdet. Med sin historiske og naturlige skønhed, pulserende sociale liv, milde klima og udviklede økonomiske infrastruktur, er Alanya et af de foretrukne områder for levevis og investering. Villaen til salg er beliggende i Alanya Kargicak i den østlige del af Alanya, på et hurtigt voksende overgangssted. Mange investorer starter nye projekter i regionen.

Klar til at flytte villa med havudsigt ligger i en meget rolig og fredelig beliggenhed, 700 mt til stranden, 3 km til Mahmutlar centrum, hvor du kan finde alle former for sociale faciliteter, 15 km til Alanya centrum, 25 km til Alanya Gazipaşa Lufthavn og Antalya Lufthavn, 125 km væk.

Villaen med fuld udsigt i Kargicak er bygget på et areal på 1.346 m². Det samlede lukkede brugsområde er 2200 kvadratmeter, og det lukkede garageområde er 500 kvadratmeter. Det særprægede projekt har luksuriøse sociale områder som tyrkisk bad, indendørs swimmingpool med et areal på 5x8 m, udendørs pool med et areal på 17x5 m, jacuzzi, vinkælder, biografrum, musik, billard og bordtennis, musikrum og solenergipaneler, der kan generere elektricitet, som kun kan bruges af den fremtidige ejer af villaen.

Villaen har store indendørs og udendørs opholdsområder, 8 soveværelser, stor opholdsstue og køkken i åbent plan. Villaen har også to forskellige soveværelser dedikeret til medarbejdere. Der er omklædningsrum på værelserne, og villaen er udstyret med gulvvarme. De første to etager i den private villa, hvor el-, varme- og vandinstallationer blev afsluttet, blev dækket af keramiske gulvfliser, og de øvrige etager blev overladt til de nye ejeres anmodning. Villaen leveres med belysning, skabe i badeværelser og køkken, brusekabiner i badeværelser, jacuzzi, hårde hvidevarer og møbler.


AYT-02988

Rum

Værelser9
Soveværelser8
Badeværelser10
Balkoner5

Overflader

Levende2200 m²
Total2500 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Elevator
Møbleret
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Spabad
Vinkælder

Kargıcak Belediyesi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2022