Lejligheder og huse til salg, X1 The Exchange, Manchester, Storbritannien

Worsley, Quayside Close
Ny lejlighed • 3 rum • 1 seng. • 1 bad. • 600 m² • 4. etage
1.213.034 DKK

Afsluttet Manchester Lejlighed, A1174

 

Til investeringsformål eller ejerboliger - minimum 35% depositum kræves

 

En luksuriøs Manchester ejendomsudvikling med udsigt over den historiske og fantastiske Salford Quays havnefront, dette projekt tilbyder i alt 140 et- og to-værelses lejligheder, der bringer klasse og elegance til et område, der allerede trives og skyhøje i popularitet. Fuldt afsluttet til de højeste industristandarder, er lejlighederne ideelt beliggende i et Salford-område, der tilbyder beboerne en virkelig unik levende oplevelse, med nem adgang til den omkringliggende by og de muligheder, det giver.

 

Disse lejligheder er perfekte til den unge professionelle, der ønsker at bo og arbejde i et bymiljø, og igen vokser efterspørgslen efter indkvartering af denne type konstant, da et stigende antal mennesker begynder at flytte nordpå. Vi hos RWinvest har formået at sikre et begrænset antal af disse luksuriøse lejligheder, der er tilgængelige til videresalg til investorer, så kontakt os nu for at sikre en enhed til din investering fremtid.

 

For at modtage gratis plantegninger, virtuel rundvisning og tilgængelighed, ring eller tilmeld dig nedenfor for en infopakke

 

Kontakt os, hvis du ønsker at diskutere denne ejendomsinvestering eller andre køb for at lade muligheder. RWinvest er et af de førende britiske ejendomsinvesteringsselskaber. Vi har forbundet med over 25.000 tidligere investorer og har sikret high yield investeringsaftaler med garanteret afkast til vores kunder i hele Storbritannien og i udlandet.

 

Selvom dette er en fantastisk investeringsmulighed, byder vi også ejerboliger velkommen til at købe enheder i denne udvikling.

 

Investering Oversigt

 

1. 6% lejeafkast

2. M5 Manchester Postnummer

3. Ideel beliggenhed ved havnefronten i Salford Quays

4. Fantastisk udsigt over lejligheden

5. Minimum lejeindtægt på £ 7.797

6. Erfarent administrationsselskab

7. Priser fra £174.995

 

Om Manchester

 

Manchester omtales af mange som Storbritanniens næststørste by og har oplevet store mængder udvikling og regenerering i de senere år og er hurtigt blevet et af de mest populære områder i landet at bo og arbejde for unge fagfolk. Byen har oplevet en enorm tilstrømning af virksomheder 'north-shoring' og flytter ind i området, etablerer en voksende markedsplads og spændende energi for fremtiden. Med disse udviklinger, der vises i hele Manchester-området, er der nu en stigende efterspørgsel efter boliger af høj kvalitet.

 

I Salford Quays-området specifikt, hvor denne udvikling er placeret, omfatter nogle primære attraktioner The Lowry Theatre, Imperial War Museum og vigtigst af alt MediaCityUK, et stort digitalt knudepunkt, der er hjemsted for nogle af de førende navne i den britiske medieindustri.

 

For mere information ring til os i dag eller tilmeld dig nedenfor for en infopakke

Rum

Værelser3
Soveværelser1
Badeværelser1
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende600 m²
Grund1050 m²
24/7 concierge
Alarm
Balkon
Dørmand
Elevator
Fitnesscenter
Garage
Have
Internet
Møbleret
Opvaskemaskine
Parkering
Samtaleanlæg
Satellit TV
Sikkerhed
Vaskemaskine

Quayside Close, Worsley

TypeLejlighed
Bygningsår2023
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data