Chalet på 170m2 med 1346m2 jord med fantastisk udsigt over Arve-dalen

Mont-Saxonnex
Hytte • 7 rum • 5 seng. • 1 bad. • 170 m² • ref: MSVCH30000583
4.437.880 DKK
Velkommen til denne pragtfulde bjergbolig beliggende i Mont-Saxonnex, der tilbyder en oase af fred på 170 m2 (234 m2 brugbart område) i hjertet af en grund på 1346 m2 ideelt placeret 40 km fra Genève (Schweiz), 50 km fra Chamonix og Annecy. Med en fantastisk udsigt over Arve-dalen er dette hus en ægte perle, der er harmonisk integreret i naturen, mens det forbliver tæt på fritids- og bjergaktiviteter.
Denne ekstraordinære ejendom, bygget i 70'erne, er blevet omhyggeligt vedligeholdt og renoveret for at bevare sin charme og samtidig respektere harmonien i sit miljø. Taget, skorstenen, udvendig isolering, bjælker og fliser er blevet renoveret, hvilket sikrer perfekt strukturel integritet.
Denne ejendom er fordelt på tre etager og tilbyder komfortable og funktionelle opholdsområder. I stueetagen tilbyder et studie på 25,40 m2 med stue/køkken, soveområde og privat adgang, et vaskeri/kedelrum, et brusebad med toilet og et værksted dig fleksibilitet i brugen.
Første sal består af en entré med indbyggede skabe, separat toilet, badeværelse, et stort fuldt udstyret amerikansk køkken (italiensk Art'Ve Granit køkken), en stue på 33m2 med pejs og direkte adgang til en storslået solrig veranda mod vest, der tilbyder panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. En balkon og en stor sydvendt terrasse fuldender denne etage.
På anden sal giver en gang adgang til fire store soveværelser på 12 til 15 m2, udstyret med indbyggede skabe. Et af soveværelserne har brusebad med toilet. Derudover er et loft på 29m2 klar til at blive indrettet efter dine behov.
Udstyret inkluderer elektriske skodder i stueetagen og første sal, en højhastighedsinternetforbindelse med Starlink, flere opvarmningstilstande, herunder en varmepumpe (installeret i november 2022 og hovedsageligt brugt), en pejs og en oliefyret kedel (inaktiv siden installationen af varmepumpen).
Et haveskur fuldender denne ejendom, og for dine køretøjer, ud over garagen, tre parkeringspladser ved indgangen med mulighed for at skabe flere ekstra pladser på grunden.
Gå ikke glip af muligheden for at opdage dette unikke hus, et charmerende tilflugtssted i hjertet af naturen og tæt på alle faciliteter. Kontakt os nu for et besøg!
Denne annonce er bragt til dig af Lazzarotto Sylvie - EI - NoRSAC: 892844440, registreret på justitskontoret for handelsretten i Chambéry - Annonce skrevet og offentliggjort af en agent -

Rum

Værelser7
Etager3
Soveværelser5
Badeværelser1
Toiletter3
Parkeringspladser (udenfor)1
Bruserum2

Overflader

Levende170 m²
Grund1346 m²
Balkon
Garage
Internet
Terrasse

Mont-Saxonnex

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Bjergudsigt
Vest orientering
TypeHus
Bygningsår1972
VarmeRadiator, Fælles, Varmepumpe
Mærkning af energieffektivitet
C
173
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkning
A
5