Højindkomstlejligheder til leje i Nordcypern Guzelyurt

Nordlige Cypern
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 77 m² • 1. etage • ref: ECN-00081-17027
523.583 DKK
Lejligheder med høje lejeindtægter i Nordcypern Kalkanli

Guzelyurt er en region i det nordlige Cypern. Området er berømt for citrusproduktion. Guzelyurt ligger i den vestlige del af øen. Det er et prestigefyldt boligområde, der er hjemsted for forskellige historiske rester. Kalkanli ligger i den nordlige del af Guzelyurt. Det giver nem adgang til Girne. Kalkanli er et udviklet område, der er vært for METU campus ved University of Northern Cyprus og Technology Valley. Det betragtes som et af de ideelle steder at købe en lejlighed i Nordcypern.

Lejlighederne er 500 mt til METU campus, 1,5 km til centrum af Kalkanli, 5 km til centrum af Guzlyurt og Guzlyurt Health Center, 9 km til University of Health and Social Sciences of Cyprus, 15 km til Afrodite Beach, 19 km til CMC Golf Club, 40 km til Girna, 48 km til Lefkosa, 57 km til Trodos Ski Center, og 60 km fra Arjan Lufthavn, 93 km fra Larnaca Lufthavn og 120 km fra Pav Lufthavn.

Lejlighederne er beliggende i et projekt bestående af 88 lejligheder og 13 erhvervsejendomme i 3 blokke. Der er 1 soveværelse og 2 værelses lejlighed muligheder i projektet. Lejlighederne består af et soveværelse, en stue, et åbent køkken, et badeværelse og en balkon. Antallet af lejlighedsværelser varierer afhængigt af lejlighedstypen.

Lejlighederne er dækket med lamineret parket i stuer, soveværelser, keramiske fliser i åbent køkken og badeværelser. Lejlighederne er udstyret med materialer af høj kvalitet med varme- og lydisolering. Lejlighederne har også satellit-tv-system, internetsystem og airconditioninfrastruktur.


ECN-00081

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende77 m²
Total77 m²
Aircondition
Balkon
Satellit TV

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2021