Hus for Køb i Alcabideche, Portugal

Alcabideche
Ejendom • 9 rum • 4 seng. • 5 bad. • 342 m² • ref: 4127-MOR-MA
14.172.515 DKK
Enestående moderne 4 værelses villa i Murches - Cascais.

Fritliggende hjørnehus, af moderne arkitektur med swimmingpool, have og garage ved siden af Penhas do Marmeleiro de Murches Urban Park, Cascais.

Beliggende i et beboelsesområde og meget roligt område, tæt på lokale butikker og kun 5 minutter fra den symbolske Guincho strand.

Denne usædvanligt velholdte villa fra 2015 har en øst/vest solorientering og ligger på en grund med 457 m2.

Villaen, med 342 m2 byggeri, er opdelt som følger på sine 3 etager:

Ground Zero: Stor stue med pejs, og direkte adgang til køkken og have. Smukt udstyret køkken med morgenmadsområde. Denne etage har også et soveværelse eller kontor og et badeværelse med bruser.
På samme etage, udenfor er der en lille have med græsplæne, en udstyret og semi-lukket gourmetterrasse til dine udendørs måltider og også en opvarmet swimmingpool.

På første sal finder vi tre suiter fra 21 til 25 m2, alle med adgang til store altaner.

På -1 sal er der et badeværelse med bruser, et vaskerum med teknisk område, et stort biografrum, opbevaringsområde og garage til to biler med rampeadgang, der giver mulighed for parkering til flere køretøjer.

Villaen er udstyret med 2 solpaneler, 4 solcellepaneler, aircondition i alle værelser, pejs, centralstøvsuger, varmepumpe til poolen, udstyret køkken, spisestue terrasse udstyret med tekøkken, grill, køleskab og 2 vinkøleskabe.

Fra landsbyen Murches er der flere stier og stier, som kan rejses til fods, på cykel eller med hest, og som fører os til Serra de Sintra, såsom Ribeira das Vinhas-stien, der giver os mulighed for at deltage i centrum af Cascais og Serra de Sintra til fods. I byparken ved siden af huset er der en fantastisk legeplads, klatrevæg og gangbroer i træ til dem, der ønsker at tage på vandreture.

Murches har nem adgang til motorvej A5 og Marginal og ligger 10 minutter fra Quinta da Marinha Golfklub og Oitavos Dunas, en af de mest prestigefyldte golfbaner; Quinta da Marinha ridecenter samt Casa da Guia med alle sine restauranter og butikker.
Mindre end 15 minutter fra flere nationale og internationale skoler såsom Colgio Amor de Deus, Salesian School of Estoril, German School (Deutsche Schule Lissabon), SAIS School (Santo Antnio International School), St. James School, St George School, TASIS (den amerikanske skole i Portugal), CAISL (Carlucci American International School of Lisbon) og den fremtidige King's College School i Cascais.
Kom og lev et landliv meget tæt på byen.

5SP Lda - AMI 22398

Rum

Værelser9
Soveværelser4
Badeværelser5
Garager (udenfor)1

Overflader

Levende342 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Barbecue
Garage
Have
Parkering
Swimmingpool
Terrasse

Alcabideche

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til marker
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data