Lejlighed for Køb i Moka District, Mauritius

Moka District
Lejlighed • 4.5 rum • 3 seng. • 3 bad. • 166 m² • ledig fra 1.3.2026 • ref: AZURI-CELIMAR
4.594.749 DKK
Beliggende på Mauritius nordøstlige kyst er Azuri en Smart City, der perfekt legemliggør visionen om et afbalanceret og moderne liv. Med sin holistiske tilgang tilbyder Azuri et unikt boligmiljø ved at integrere luksusboliger, infrastruktur i verdensklasse og bevarede grønne områder.

Uanset om du leder efter et andet hjem, en ejendomsinvestering eller et afbalanceret levemiljø, tilbyder Mauritius og dets hurtigt voksende ejendomsprojekter et væld af fængslende muligheder, og jeg er meget glad for at kunne tilbyde dig forskellige ejendomme til køb inden for AZURI.

I hjertet af landsbyen Azuri, i den nordøstlige del af Mauritius, er Celimar legemliggørelsen af et ideal. En tropisk dolce vita synonymt med lykke, deling og hygge. En lysende livsstil ud mod havet, der kombinerer det praktiske ved at have alt lige ved hånden og en samling oplevelser, der er specielt designet til at ledsage dine ønsker. Samtlige Celimar-boliger vender mod nord-nordøst og har store vinduer med udsigt over havet, fra køkkenet til soveværelset, herunder stuen. Naturligt lys ledsager dig hele dagen.

Fra villaer på haveniveau til himmelkyssende penthouses kan Celimar-stedet prale af en unik topografi, synonymt med en uovertruffen boligoplevelse på hvert af sine tre niveauer. Privatliv, eksklusivitet og komfort er nøgleordene i et projekt, der er designet med høje standarder for at tilbyde det bedste til alle dets beboere.

Naturen fuldender dette idylliske billede: private hængende haver, grønne vægge, frodige mangrover og tropiske massiver omgiver de 7 blokke, hvilket giver Celimar en luft af Eden.

Tøv ikke med at bede os om brochuren.

Vores øvrige overnatningssteder i Mauritius (https://bonjour-ci.ch/biens-immobiliers-ile-maurice/)

Rum

Værelser4.5
Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende166 m²

Moka District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Havudsigt