1 værelses lejlighed @ Leonardo

Sandton
Lejlighed • 1 seng. • 1 bad. • ref: bc397dce-a5f2-49d6-8476-1eb7f9a3d284
1.821.270 DKK

Velkommen til luksuslivet på The Leonardo i Sandton! Denne udsøgte lejlighed med 1 soveværelse og 1 badeværelse tilbyder en perfekt blanding af raffinement og komfort. Lejligheden har et rummeligt soveværelse med store vinduer, der inviterer masser af naturligt lys ind, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære. Det moderne badeværelse er elegant designet med high-end finish og inventar.

Opholdsområdet i åbent plan er omhyggeligt indrettet med et slankt køkken, der omfatter top-of-the-line apparater og masser af opbevaringsplads. Stuen er perfekt til både afslapning og underholdning, med plads nok til en spiseplads og en hyggelig lounge.

Beboere i Leonardo har adgang til en række faciliteter i verdensklasse, herunder en swimmingpool, fitnesscenter, concierge-service og 24-timers sikkerhed. Placeringen i Sandton placerer dig i hjertet af det pulserende forretnings- og underholdningsdistrikt med nem adgang til de bedste restauranter, butikker og rekreative faciliteter.

Gå ikke glip af denne mulighed for at eje et stykke luksus i en af de mest eksklusive beboelsesejendomme i Sandton! Kontakt os i dag for at planlægge en visning og opleve Leonardo livsstil for dig selv.

Rum

Soveværelser1
Badeværelser1
Toiletter1
Møbleret
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Fitnesscenter

Sandton

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
ID7002001-51995