Fritliggende stenvillaer med privat pool i Bodrum Gumusluk

Gümüşlük
Hus • 6 rum • 5 seng. • 4 bad. • 355 m² • 1. etage • ref: BJV-00013-9502
14.916.449 DKK
Fritliggende stenvillaer med smart home-system og havudsigt i Bodrum Gumusluk

Villaer til salg er beliggende i Gumusluk på vestkysten af Bodrum-halvøen. Gumusluk, en af de ældste bosættelser i Bodrum, er bevaret som et beskyttet område med sin historiske tekstur. Gumusluk-området, der har spredt verdensomspændende anerkendelse med Gumusluk International Festival of Classical Music, der er vært for berømte kunstnere fra hele verden, er et af de mest egnede områder på halvøen til at leve i tolv måneder årligt med sine sociale faciliteter.

Sten villaer til salg i Bodrum Tyrkiet er inden for gåafstand af daglige behov såsom marked, apotek, café og restaurant. Stenvillaerne ligger 3,2 km fra stranden, 10 km fra Yalikavak Palmarina, 20 km fra Bodrum State Hospital, 21 km fra Bodrum centrum og 55 km fra Bodrum-Milas Lufthavn.

Komplekset består af 8 villaer, med et stort areal på 14.500 m². Villaerne i komplekset har en privat pool og en børnepool, en stor separat have, et cornicherum og en privat parkeringsplads til to biler.

Indretningen af stenvillaer kan tilpasses på bestilling. Villaerne leveres ufærdige. Villaer kan arrangeres på bestilling og kan omdannes til 4 soveværelser, to stuer eller 5 soveværelser og en stue. Takket være infrastruktursystemet kan hvert værelse have et badeværelse og mere end to køkkener. Fritliggende villaer er udstyret med smart home-system, separat køkken, balkon, brusekabine, aircondition, pejs, grillplads, opbevaringsrum, påklædningsværelse, vaskerum og grillplads.


BJV-00013

Rum

Værelser6
Soveværelser5
Badeværelser4
Balkoner2

Overflader

Levende355 m²
Total970 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Swimmingpool

Gümüşlük

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2021