Lejlighed for Køb i Barcelona, Spanien

Barcelona
Lejlighed • 3 rum • 3 seng. • 3 bad. • 240 m² • ref: 1460/9771
13.372.360 DKK
Noa Luxury Properties præsenterer denne eksklusive lejlighed med panoramaudsigt over 240m2 bygget, på strandpromenaden i boligkvarteret Diagonal Mar, Barcelona, Spanien. En rummelig ejendom med kvalitetsmaterialer og moderne design.

OPLYSNINGER OM OVERNATNINGSSTEDET

Storslået ejendom med panoramaudsigt over 240m2 bygget, på strandpromenaden, med 3 soveværelser og privat terrasse, beliggende i en af de mest eksklusive bygninger i Diagonal Mar-området, med alle former for faciliteter og ekstraudstyr såsom fitnesscenter, fælles pool, portierkontor, have, padletennisbane, sauna osv. Ejendommen ligger i byens fashionable kvarter, ved siden af Diagonal Mar Park, Diagonal og de mest luksuriøse etablissementer. Derudover har området fremragende kommunikation via motorvej og også med offentlig transport. Det er det perfekte sted at starte et liv i luksus ovenfra.

Lejligheden er beliggende på en af de højeste etager i bygningen, og er fordelt i en hall, der fører til en lys stue med adgang til terrassen, med spektakulær udsigt over havet og byen fra flere vinkler; i et uafhængigt køkken fuldt udstyret med avancerede apparater og møbler med adgang til terrassen.

Natområdet har en master suite med påklædningsværelse og badeværelse renoveret med materialer af høj kvalitet, også med adgang til terrassen, som omgiver hele ejendommen, og fører også til yderligere 2 soveværelser med dobbeltsenge med indbyggede skabe, fælles badeværelse og vaskemaskine og tørretumbler.

Højdepunkter i denne lejlighed sin spektakulære terrasse-synspunkt på 100m2, som omgiver hele ejendommen, vender ud mod havet. Købsprisen inkluderer 2 parkeringspladser i samme bygning og opbevaringsrum. Der er også mulighed for at erhverve en anden parkeringsplads og et andet opbevaringsrum til en ekstra pris.

Lejligheden sælges møbleret og udstyret med alle apparater (ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, vaskemaskine, tørretumbler osv.).

I den mest eksklusive og prestigefyldte ejendom i området L'illa del mar, med spektakulære sociale områder, blandt hvilke skiller sig ud: opvarmet pool, udstyret fitnesscenter, padletennisbane, sauna, multifunktionsrum, børneområder og store haveområder.

Dette unikke og eksklusive boligkompleks har 24-timers sikkerhed og concierge-service. Denne vidunderlige og eksklusive lejlighed er beliggende i den bedste vinkel af hele Illa de Mar boligkompleks på Paseo García Faria; På stranden, med en stor privat terrasse på 100 m2, der giver dig mulighed for at nyde 270º spektakulær udsigt, hvoraf 180º har direkte udsigt over Middelhavet. Den eksklusive terrasse i lejligheden er simpelthen vidunderlig. Grænser op til omkredsen af lejligheden giver adgang fra alle værelser, stue og køkken; Dette giver rigeligt lys og naturlig ventilation til lejligheden, samt tilbyder en storslået nyttig overflade til at fejre familie og venner sammenkomster eller nyde solen og dens hobbyer, med privatlivets fred, ro og enestående udsigt, det tilbyder.

Ring til os, og vi vil arrangere et besøg for dig uden nogen forpligtelse fra din side, du vil ikke fortryde det!

STED

Placeringen af bygningen er simpelthen fremragende på grund af dens nærhed til havet, til kommercielle, finansielle, arbejds- og sundhedscentre, for at give øjeblikkelig adgang til Ronda Litoral og hurtig adgang til andre vigtige kommunikationsruter såsom Avenida Diagonal og Gran Via de les Corts Catalanes, ud over sin fremragende forbindelse med det offentlige transportnet såsom metro, busser og sporvogn; Alt dette gør denne lejlighed til et eksklusivt og ideelt sted at bo.

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende240 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Møbleret
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Fitnesscenter
Parkering
Sauna

Barcelona

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data