Hus for Køb i el Mareny Blau, Spanien

el Mareny Blau
Villa • 5 rum • 5 seng. • 2 bad. • 112 m² • ref: Mocadi-169/9775
2.200.469 DKK
Dit tilflugtssted ved havet. Charmerende dobbelthus i rustik stil med terrasser i Mareny Blau.

Dette charmerende dobbelthus er drømmen, der går i opfyldelse for dem, der længes efter roen og charmen i livet ved havet. Perfekt til familier eller par, der ønsker at undslippe byens travlhed og nyde roen på stranden.

Dette to-etagers dobbelthus udstråler varme og komfort fra det øjeblik du går over sin smukke terrasse veranda. Opholds-/spisestuen med pejs byder dig velkommen og skaber de perfekte rammer for hyggelige aftener ved pejsen. Det åbne køkken med sin charmerende buegang er hjemmets hjerte og tilbyder et opdateret og funktionelt rum med morgenmadsområde og adgang til en terrasse med vaskeri og et badeværelse. Derudover har stueetagen et alsidigt multifunktionelt rum, ideelt som gæsteværelse eller kontor. Terrassen i stueetagen er det perfekte sted at nyde måltider under åben himmel med familien.

På øverste etage venter tre soveværelser på at give dig hvile og afslapning. To af dem har indbyggede skabe og private terrasser, hvor du kan nyde den friske luft og udsigten over kystmiljøet. Et renoveret badeværelse med badekar fuldender denne etage og tilbyder komfort og stil i lige dele.

Denne ejendom giver dig mulighed for at nyde et sportsområde i sin sociale klub: tennis, padletennis og en fælles swimmingpool. Et unikt miljø til at socialisere, slappe af og have det sjovt.

Investering i denne ejendom betyder at investere i livskvalitet. Ud over sin førsteklasses beliggenhed ved stranden tilbyder dette dobbelthus varig værdi takket være dets funktionelle design og tidløse rustikke stil.

Dette dobbelthus i Mareny Blau er meget mere end et hus, det er et hjem, hvor du kan skabe uforglemmelige minder med dine kære. Gå ikke glip af denne unikke mulighed: Kontakt os i dag for at planlægge en visning og opdage charmen ved at bo ved havet.

Vores team er orienteret om at opnå vores kunders fulde tilfredshed med omhu og effektivitet, der leverer en individualiseret service, personlig rådgivning og søgen efter finansiering. På vores hjemmeside vil du www.mocadirealestate.com kunne se vores komplette portefølje af boliger, Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om nogen af vores boliger eller ønsker at fortælle os, hvad du leder efter, så vi kan hjælpe dig med at finde det, tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne!

Efter ejerens udtrykkelige mandat markedsfører vi denne ejendom i delt eksklusiv, hvilket garanterer en kvalitetsservice, en nem og personlig behandling, en stor diffusion i vores delte netværk og uden indblanding fra tredjepart. Af denne grund må du ikke forstyrre ejeren, beboerne i ejendommen, naboerne eller viceværterne i bygningen, hvis nogen. Hvis du er et bureau, så ring til os, så samarbejder vi med dig. Mange tak.



Rum

Værelser5
Soveværelser5
Badeværelser2

Overflader

Levende112 m²
Elevator
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Swimmingpool
Tennis

el Mareny Blau

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data