Lejlighed for Køb i Mogán, Spanien

Mogán
Etværelses lejlighed • 1 bad. • 43 m² • ref: 05726-CA/2934
1.253.673 DKK
Oplev roen og skønheden ved at bo i det eftertragtede område Playa del Cura med denne charmerende studiolejlighed i Cura Marina II. Dette nyligt moderniserede kompleks præsenterer sig i et forfrisket og fængslende udseende, fremhævet af dets imponerende fællesområder.
Fra de tidlige morgentimer kan du nyde den enestående havudsigt og det varme solskin, der oplyser dette hyggelige rum. Det velholdte interiør er udstyret med alt hvad du behøver for at nyde dem.

Ejendommen er i øjeblikket udlejet til en rejsearrangør indtil april 2024. Derefter vil ejendommen være fri for turistbrug. Den nye ejer beslutter, om ejendommen skal lejes til den nye operatør eller bruges til deres egne ferier.

Komplekset tilbyder en oase af afslapning med en stor swimmingpool beliggende i en velholdt have med græsplæner og palmer. Her vil du kunne nyde solrige dage og solnedgange. Derudover kan du nyde lettere anretninger og drikkevarer i den lille poolbar.

Den smukke og hyggelige Playa del Cura har alt hvad du behøver, fra sandstranden til et lille indkøbscenter med forskellige restauranter, et supermarked, et apotek og andre tjenester, du måtte have brug for.

&#&#&#Distribution
Soveværelse, stue, badeværelse og terrasse.

&#&#&#Rechtlicher Bemærk
Den offentliggjorte plan er en orientalsk skitse af ejendommens layout og svarer ikke nøjagtigt til virkeligheden, så der kan være unøjagtigheder i layout og dimensioner.

Skatter og påløbne købsomkostninger er ikke inkluderet i prisen. De vigtigste er: ejendomsoverførselsafgift (6,5%), notar- og tinglysningsgebyrer, behandlingsgebyrer og oversættelser. I gennemsnit kan du forvente 8-10% af den securitiserede købsværdi. Men hvis du er interesseret i en bestemt ejendom, vil vi give dig et detaljeret skøn over de forventede ekstraomkostninger.

Denne ejendom er en del af et turistkompleks, der er underlagt gældende turistlovgivning og skal bruges i overensstemmelse hermed til turistudlejning. Turistvirksomheden kan forvaltes af ejerforeningen. Det er muligt, at visse enheder ikke drives til turisme, men bruges af deres ejere til deres egen ferie eller som et andet hjem.

Rum

Badeværelser1

Overflader

Levende43 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Møbleret
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Terrasse

Mogán

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Havudsigt
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data