Fritliggende hus: til salg i Cambridge

South Cambridgeshire District
Hus • 4 rum • 5 seng. • 4 bad. • ref: 3406449
13.077.356 DKK
Smukt præsenteret moderne bolig med åben markudsigt på 0,44 hektar.

Når man træder indenfor, oversvømmes en rummelig entré med en gallerieret landing med lys gennem ruder i dobbelt højde. Denne elegante og moderne indgang sætter tonen for hele ejendommen.

Det åbne køkken spisestue spænder over bagsiden af huset og er blevet udstyret med et luksuriøst køkken af Tom Howley, herunder en bred vifte af Miele og Siemens apparater og murværk overflader. At være generøst rummelig, det er ideelt til underholdning og dagligdag. Det åbner også ud til en havestue med lanterne og vinduer med udsigt over haven og udsigt ud over, og på den bageste terrasse via dobbeltdøre. Stuen med karnap og brændeovn er et perfekt sted at nyde en film eller et øjebliks ro. Et andet modtagelsesrum, der i øjeblikket bruges som legerum, tilbyder fleksibilitet og ville gøre et ekstraordinært kontor. Et bryggers, bagagerum og garderobe giver opbevaring og praktisk. Ovenpå er de fem soveværelser med dobbeltsenge godt betjent af tre badeværelser og et familiebadeværelse. Det femte soveværelse bruges i øjeblikket som omklædningsrum til hovedsoveværelset.

Udenfor åbner murstenssøjlede fjerntliggende egetræsporte ud mod indkørslen og dobbelt garage. Baghaven har en stor græsplæne og terrasse med vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab. Bag et pilehegn er et let skovområde, der opmuntrer dyrelivet og børns fantasi.

Oplysninger om landsbyen
Harlton er bekvemt beliggende for nem adgang til Cambridge og Royston. Landsbyen tilbyder en række lokale faciliteter, herunder et forsamlingshus og det historiske Hare & Hounds, et fællesejet offentligt hus fra 1879. Derudover kan beboerne spise på La Pergola, en italiensk restaurant og pub. Denne ejendom har en central landsby beliggenhed, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der søger både bekvemmelighed og en levende samfund atmosfære.

Harlton ligger cirka 6 miles fra den historiske by Cambridge. Desuden er landsbyen tæt på Comberton, hjemsted for Comberton Village College, Ofsted bedømt fremragende.

Agenter Noter
Ansættelsesforhold: Selveje
Byggeår: 2019
EPS: B
Lokal myndighed: South Cambridgeshire Council
Rådets skattebånd: G

VIGTIG NOTE TIL KØBERE:
Vi bestræber os på at gøre vores salgsoplysninger nøjagtige og pålidelige, men de udgør ikke eller udgør en del af et tilbud eller nogen kontrakt, og ingen skal påberåbes som erklæringer om repræsentation eller fakta. Alle tjenester, systemer og apparater, der er anført i denne specifikation, er ikke blevet testet af os, og der gives ingen garanti for deres driftsevne eller effektivitet. Alle målinger er kun taget som en vejledning til potentielle købere og er ikke præcise. Vær opmærksom på, at nogle af oplysningerne muligvis afventer leverandørgodkendelse. Hvis du har brug for afklaring eller yderligere oplysninger om punkter, bedes du kontakte os, især hvis du rejser en vis afstand for at se. Andet inventar end det nævnte aftales med sælger.

FCY240021

Rum

Værelser4
Soveværelser5
Badeværelser4
Garage

South Cambridgeshire District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til landet
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data