UTROLIG LEJLIGHED 4 MINUTTER VÆK FRA DEN SMUKKESTE STRAND VED MAYAPARADISET - TULUM

Tulum
Etværelses lejlighed • 1 seng. • 1 bad. • 45.02 m² • ref: 1822-2
1.153.570 DKK

Dette projekt udspringer af den centrale idé, at omhyggelig forvaltning af miljøet kan være foreneligt med komfort og elegance.

Faciliteter:

+ 6 infinity-pools på taget

+ 1 central pool

+ 1 Cenote Pool

+ Lounge område

+ Solarium

+ Bar

+ Motionscenter

+ 4.500 m² elegante haver

+ 24/7 Modtagelse

+ 3 elevatorer

+ parkeringspladser

+ Privat strandklub

TULUM, SOM DU ALDRIG HAVDE FORESTILLET DIG

Vidne til den første luksusudvikling designet i en tre-tempelbygning, inspireret af den imponerende antikke maya-arkitektur.

UDVIKLING AF TRE TEMPLER

Hver af boligerne repræsenterer et autentisk fristed, hvor moderne luksus møder Tulums øko-chic atmosfære.

GLÆDE VED DESIGN OG KOMFORT

Dette projekt udspringer af den centrale idé, at omhyggelig forvaltning af miljøet kan være foreneligt med komfort og elegance.

HIGH-END UDVIKLING

Dette projekt er den første lejlighed, hvor miljøkvalitet ikke er en luksusartikel. Projektet omfatter 4.500 m² elegante haver, 6 Infinity Pools , en State - Of - The - Art Gym , et centralt fællesområde med Solarium , Bar , Lounge og Faciliteter hvor lejlighedsejere andre kan løse alle deres behov uden at skulle forlade forbindelsen

Luksusboliger er en utvetydig invitation til at glæde arkitektur og design . Alle de 104 enheder omfatter stue, rummelige spisestuer fulde brede vinduer , køkken og dejlige terrasser til at overveje den fantastiske udsigt over haven. Nogle enheder tilbyder en smuk privat swimmingpool.

Dette projekt ligger kun 1 kilometer fra strandene i Tulum , betragtes som den smukkeste i Caribien i de senere år .

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Blue Caribbean Properties er her for at hjælpe dig med hvert trin i købsprocessen. Vi tilbyder en række tjenester for at sikre, at din investering bliver dit drømmehus.

FINANSIELLE MULIGHEDER

Har du brug for hjælp til finansiering? Vi kan hjælpe. Der er en række muligheder til rådighed for investorer og boligejere, som du måske ikke er opmærksom på. Kontakt os for at drøfte dine muligheder og finde den løsning, der er bedst for dig

EJENDOMSADMINISTRATION

Du fandt din drømmeejendom, nu har du brug for nogen til at administrere den, mens du er væk. Blue Caribbean Properties har slået sig sammen med de bedste ejendomsadministratorer i Mexico for at sikre, at din ejendom bliver taget hånd om og forvaltes til sit fulde potentiale. Vores ejendomsadministratorer står klar til at hjælpe, uanset hvad dine behov er. Fra ugentlige check-ins til komplet lejeadministration og kundepleje har vi dig dækket. Bed din agent om yderligere oplysninger.

MØBLER PAKKER

Du har finansiering, du har nogen til at administrere din leje, nu har du bare brug for nogen til at hjælpe med efterbehandlingen. Vi arbejder med de mest talentfulde designere og tømrere i Mexico for at personliggøre dit rum og gøre det til et hjem. Vi tilbyder en bred vifte af pakker til at tilfredsstille enhver stil og ethvert budget.

Rum

Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende45.02 m²
Elevator
Fitnesscenter
Have
Parkering
Swimmingpool

Tulum

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
ID1822-2