Prisnedsættelse! Cambutal ejendom med 4 lejemål i Los Santos

Cambutal
Hus • 4 seng. • 4 bad. • 280 m²
1.287.319 DKK

Denne ejendom ligger i det fredfyldte område Cambutal og præsenterer en unik blanding af enkelhed og potentiale. Med sine 1.300 m2 jord tilbyder det et roligt tilflugtssted kun et stenkast væk fra sandstranden ved Cambutal Beach.

Landskabet er accentueret af en malerisk mark, der ofte er oversået med kvæg eller frodig med rismarker, afhængigt af sæsonen, hvilket skaber en dynamisk og smuk kulisse.

Boligarealerne på denne ejendom omfatter:

En hyggelig campingvogn, der er blevet omdannet til et kompakt opholdsrum, komplet med det væsentlige og et udendørs badeværelse til et rustikt touch.
En robust 20-fods container genanvendt til sikre opbevaringsbehov.
Charmerende bungalow med udendørs køkken og terrasse med udsigt over de omkringliggende grønne områder. Der er komfortabelt badeværelse og luftigt soveværelse.
Et ekstra uafhængigt værelse, der for nylig er blevet bygget, giver ekstra plads og privatliv, suppleret med et separat udendørs badeværelse.
Et rummeligt 40-fods containerhjem, omhyggeligt udstyret med moderne faciliteter, herunder soveværelse, køkken og opholdsstue. Containerens tag fungerer som et indbydende åbent dæk, perfekt til yoga, afslapning eller blot nyde solopgangen.
Ejendommen er veludstyret med både kommunale og brønde vandforsyning, elektricitet og to vandtanke til rigelig vandopbevaring. Den frodige grund er prydet med en række palmer og lokal flora, der tilbyder både skønhed og skygge.

Layoutet med fire forskellige boliger giver mulighed for privatliv i ejendommen, hvilket giver en levedygtig mulighed for lejeindtægter. Ejendommens titel er klar, hvilket øger den lette overgang for den nye ejer. Dette er en ejendom, der tilbyder en blanding af funktionalitet, komfort og løftet om en fredelig livsstil tæt på naturen.

Boligareal er omtrentligt.

"Excellence" "Professionel" "Fantastisk service" "Anbefaler stærkt" - Janet Flood & Bob Tomascik

For mere information, en mere komplet beskrivelse og opdaterede priser for denne ejendom, besøg venligst Casa Solutions hjemmeside.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser4

Overflader

Levende280 m²
Grund1300 m²

Cambutal

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til landet