Fuldt møbleret og nyrenoveret 2,5 værelses lejlighed med balkon tæt på Mauerpark

Berlin
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 67.6 m² • 1. etage • ref: 1487-FCB23
4.288.758 DKK
Lejligheden ligger i den nordlige del af Prenzlauer Berg, en af de mest eftertragtede steder i Berlin. Inden for få øjeblikkes gang befinder du dig på Schönhauser Allee med sine lange shoppinggader med en række enkeltstående butikker og fremragende shoppingmuligheder. Det er hjemsted for Mauer Park, der er populær med sit søndagsflugtmarked og weekendunderholdning såsom karaoke. Med ringbanen tilgængelig fra indkøbscenteret Schönhauser Arkade overalt i byen kan nås inden for en halv time. U2-linjen fører direkte fra nord til vest og passerer gennem populære områder som Alexander Platz, Zoologischer Garten og Stadtmitte.

Lejligheden selv leveres fuldt møbleret og er for nylig blevet renoveret til en høj standard. Gulvet overalt er en parket i hårdt træ, og lejligheden har loft, der spænder over tre meter. Opholdsstuen er rummelig og byder på afslapnings- og spiseområder. Balkonen, der fører ud af hovedrummet, giver dig en pause i solen for at nyde morgenkaffe og aftensmad. Soveværelset er åbent og overskueligt med masser af plads til opbevaring. Køkkenet er fuldt udstyret, herunder en morgenmadsbar med udsigt over den grønne gårdhave. Badeværelset har badekar og bruser, og vaskemaskinen er inkluderet. Det ekstra kontorlokale er perfekt til at arbejde hjemmefra, alternativt ville gøre et dejligt børneværelse.

For mere information om denne lejlighed eller for at arrangere en visning, bedes du kontakte vores First Citiz-team.

Yderligere oplysninger

Alle oplysninger om denne ejendom er baseret på oplysninger fra sælgeren (e) og / eller deres repræsentanter. Dette tilbud er fortroligt og er udelukkende beregnet til modtageren. Enhver videregivelse skal godkendes af First Citiz GmbH. Vi påtager os intet ansvar for nøjagtigheden eller fuldstændigheden. Fejl og forudgående salg kan forventes. Nogle billeder og ejendomsvisualiseringer er illustrative eksempler og ikke-bindende. Dette tilbud er underlagt betaling af et mæglergebyr. Ved underskrivelsen af en købskontrakt for denne ejendom skal mæglergebyret på 3,57% (inkl. 19% moms) af salgsprisen for notarial ejendom af køberen til First Citiz GmbH.

Byområde

Prenzlauer Berg er et fashionabelt og trendy kvarter med sine mange brostensbelagte gader og shoppinggader. Kastanienallee, kendt for designerbutikker, trendy barer og smarte restauranter, er ideel til gåture. I nærheden af Schönhauser Allee ligger Kultur Brauerei, et gammelt bryggeri omdannet til et kulturcenter. De smukke røde murstensbygninger huser nu biograf, sportsbaner, flere butikker og caféer og er vært for mange arrangementer, herunder et dejligt julemarked. Elskere af grønne områder vil også være tilfredse med Mauerpark. Det er berømt for sit loppemarked og er vært for en udendørs karaoke hver søndag om sommeren. Mange virksomheder har grebet muligheden for at bosætte sig i dette dynamiske kvarter, såsom Home 24. Prenzlauer Berg er blevet et meget eftertragtet kvarter med en imponerende international berømmelse.

Ved at indlæse kortet accepterer du Googles privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs kort

Fjern altid blokeringen af Google Maps

Den viste egenskabsplacering er omtrentlig

Funktioner og faciliteter

Fuldt møbleret lejlighed i Prenzlauer Berg

Nyrenoveret lejlighed

Tæt på Mauerpark

Gåafstand til Schönhauser Allee

Rummelig balkon

Fuldt udstyret moderne køkken

Ekstra kontorlokale

Meget gode forbindelser til Ringbahn og U 2 linjen

Klar til indflytning i september 2024

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende67.6 m²
Balkon
Elevator
Møbleret
Faciliteter hentet af AI.
Internet

Berlin

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data