Hus for Køb i Cullera, Spanien

Cullera
Hus med terrasse • 3 rum • 3 seng. • 3 bad. • 115 m² • ref: Mocadi-163/9775
1.857.240 DKK
På den prestigefyldte strand L'Estany præsenterer vi denne ejendomsperle: et smukt byhus på stranden med en fælles pool og panoramaudsigt over havet. Beliggende i et roligt og privilegeret område, tilbyder denne ejendom den perfekte balance mellem komfort og eksklusivitet.

Denne ejendom er det ideelle valg for dem, der drømmer om at bo foran havet i eksklusive omgivelser. Perfekt til familier, par eller folk, der leder efter en kombination af komfort, luksus og magien ved stranden.

Dette charmerende to-etagers rækkehus, med cirka 115 kvadratmeter, byder dig velkommen med en indbydende entré. Stueetagen har et rummeligt, rummeligt og funktionelt firkantet køkken, udstyret med generøse opbevaringsrum. Et gæstebadeværelse med bruser og en lys stue med rustik stil takket være sin murstensvæg og en delt aircondition for din komfort.

Juvelen i kronen er den vidunderlige terrasse ud mod havet, en oase af fred med fortelt og grill på dørene, der strækker sig ud i en smuk have og skaber de perfekte rammer for uforglemmelige øjeblikke.

Forestil dig at have en garage, der ikke kun tjener til at opbevare dine køretøjer, men også omdannes til et elegant rum til middage, ledsaget af en stor paellapande, der er ideel til at organisere grill og forberede paella til dig, din familie eller dine gæster. Dette ophold repræsenterer en mulighed for at nyde kulinariske oplevelser og organisere sociale arrangementer i en fornem og alsidig indstilling. Garagepladsen står som en funktionel udvidelse af dit hjem, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse det til dine behov.

Anden sal huser tre hyggelige soveværelser og to komplette badeværelser. Det store soveværelse skiller sig ud for sin rummelighed, indbygget garderobe, privat balkon og et elegant en-suite badeværelse med badekar. De to andre soveværelser med dobbeltsenge deler et andet komplet badeværelse, der tilbyder privatliv og komfort.

Ud over at tilbyde en ekstraordinær bolig med en fælles pool, repræsenterer denne ejendom en investering i Culleras kystnære livsstil. Ejendommens beliggenhed ved stranden og eksklusive funktioner sikrer en langvarig og værdifuld investering. At bo i Cullera tilbyder en perfekt balance mellem natur, kystlinje og bymæssige faciliteter.

Gå ikke glip af muligheden for at udleve kystdrømmen i Cullera! Kontakt os for flere detaljer og find ud af, hvordan denne ejendom kan blive dit nye hjem ved stranden. Dit drømmeliv starter her.

Vores team er orienteret om at opnå vores kunders fulde tilfredshed med omhu og effektivitet, der leverer en individualiseret service, personlig rådgivning og søgen efter finansiering. På vores hjemmeside vil du www.mocadirealestate.com kunne se vores komplette portefølje af boliger, Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om nogen af vores boliger eller ønsker at fortælle os, hvad du leder efter, så vi kan hjælpe dig med at finde det, tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne!

Beskrivelsen og detaljerne i denne ejendom er kun til orientering og under ingen omstændigheder kontraktlige. Agenturgebyrer, købs- og salgs- og / eller finansieringsomkostninger er ikke inkluderet i ejendommens pris.

Efter ejerens udtrykkelige mandat markedsfører vi denne ejendom i delt eksklusiv, hvilket garanterer en kvalitetsservice, en nem og personlig behandling, en stor diffusion i vores delte netværk og uden indblanding fra tredjepart. Af denne grund må du ikke forstyrre ejeren, beboerne i ejendommen, naboerne eller viceværterne i bygningen, hvis nogen. Hvis du er et bureau, så ring til os, så samarbejder vi med dig. Mange tak.





Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende115 m²
Grund233 m²
Balkon
Barbecue
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Garage

Cullera

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data