En problemfri forening af arv, charme og moderne raffinement

Teneriffe, 282 Kent St, Teneriffe QLD 4005, Australia
Palæhus • 4 seng. • 3 bad. • 414 m² • 2. etage
Pris på basis af efterspørgsel

282 Kent Street er omhyggeligt omdannet til at fusionere sin oprindelige arv med en frisk moderne raffinement, og præsenterer et fristed med fire soveværelser og tre badeværelser, der er indbegrebet af essensen af det eksklusive indre byliv. Beliggende i Tenerifes pulserende hjerte, kun få øjeblikke fra James Street og Gasworks-området, der tilbyder en idyllisk blanding af ro og urban livlighed.

 

Når du nærmer dig hjemmet, mærkes dets gadetilstedeværelse straks gennem den maleriske navneplade, OLIVEMAY, som sætter en indbydende tone. Hjemmets facade, et tidløst tæppe af røde mursten, inviterer dig ind i et interiør, hvor varmen fra blackbutt-gulve udvider en sømløs velkomst.

 

Det kulinariske rum er en triumf for design og kan prale af en køkkenø med vandfaldskant, 60 mm stenbordplader og barsæder, integreret barkøleskab og skræddersyet kabinet. Europæiske apparater, herunder en gaskogeplade, suppleres med slående vedhængsbelysning, mens den tilstødende butlers spisekammer er fyldt med moderne bekvemmeligheder.

 

Hjemmets stueplan fejrer åben planløsning og tilskynder til fælles engagement i hjemmets hjerte. Loungen med sin moderne pejs bliver et hyggeligt tilflugtssted i køligere måneder, mens glasdøre trækker sig tilbage for at smelte indendørs med et elegant udendørs stenflisebelagt område. Poolen, med sin vandfaldsfunktion og undervandsbelysning, er en visuel fornøjelse, indrammet af rammeløst glas, der udvider invitationen til luksuriøs afslapning.

 

De udendørs rum er omhyggeligt anlagt, hvilket maksimerer anvendelighed og æstetisk appel - fra den jævne græsplæne, der er perfekt til leg, til den intime bålpladszone til det beskyttede pooldæk til sociale sammenkomster. Den forreste gårdhave, med sit murværk og grønne detaljer, tilbyder en ekstra enklave af ro.

 

Master suiten stiger op til det øverste niveau og er en bastion af privatlivets fred med dobbeltfoldede døre, der fører til et roligt dæk. Ledsaget af et omklædningsrum og en ensuite, giver det en afsondret flugt.

 

Fleksibilitet bugner med flere boligarealer spredt over begge niveauer og en dedikeret undersøgelse, hvilket sikrer rigelig plads til individuelle sysler eller privatliv. Bekvemmeligheden fremmes af dobbelt gadeadgang, herunder en laneway til den bageste bilindkvartering.

 

Placeret til at tilbyde en livsstil med uovertruffen bekvemmelighed og kulturel rigdom, med nem adgang til Brisbanes fineste faciliteter, herunder transport, parker, spisning og underholdning, er denne ejendom ikke kun en bolig, men en erklæring om kræsne smag. Sikre dit stykke af Teneriffes mest eftertragtede ejendom og omfavne et hjem, der virkelig afspejler din præstation.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser3
Parkeringspladser (inde)4

Overflader

Levende414 m²
Grund440 m²
Aircondition
Barbecue
Garage
Have
Opvaskemaskine
Spisestue
Swimmingpool

282 Kent St, Teneriffe QLD 4005, Australia, Teneriffe