Stilfulde lejligheder i gåafstand til Cleopatra Beach i Alanya

Saray
Lejlighed • 5 rum • 4 seng. • 4 bad. • 164 m² • ref: AYT-04133-35274
3.870.819 DKK
Elegant designede lejligheder i et kompleks med swimmingpool, 500 mt til Cleopatra Beach i Alanya

Specielt designede lejligheder er beliggende i centrum af Alanya, hjertet af Antalya, tæt på den berømte Cleopatra Beach. Cleopatra, et af de berømte distrikter i Alanya, er et af de mest foretrukne områder med sin historie og konstante popularitet, der tiltrækker opmærksomhed med vandrestier og strande. Alanya, som er det rigtige valg for dem, der ønsker at opleve fred, mens de lever et godt liv, udvikler sig mere og mere hver dag.

Lejligheder til salg i Alanya er tæt på alle sociale og daglige faciliteter. Det er 500 mt til Cleopatra Beach, 510 mt til Alanya Aquapark, 680 mt til nærmeste hospital, 800 mt til Damlatas Beach, 4 km til indkøbscenter og 39 km til Gazipaşa Lufthavn.

Projektet er bygget på 538 m² stort areal med en central beliggenhed i Alanya og består af en blok med 8 lejligheder. I komplekset er det designet med funktioner som omkredsen af den anlagte bygning, den udendørs swimmingpool, det centrale satellitsystem og overvågningskameraer.

Lejligheder venter på købere med forskellige værelsestyper; de vil blive leveret med en ståldør, PVC-vindue, køkkensæt, bordplade, badeværelse og brusekabine udstyret med VVS.


AYT-04133

Rum

Værelser5
Soveværelser4
Badeværelser4
Balkoner2

Overflader

Levende164 m²
Total195 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse

Saray

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2023