Fritliggende villaer med udsigt over Yalikavak Marina i Bodrum Mugla

Yalıkavak
Hus • 8 rum • 6 seng. • 7 bad. • 352 m² • ref: BJV-00256-31456
15.749.663 DKK
Fritliggende villaer i Bodrum med private pools og haver med udsigt over Yalikavak Marina

Luksusvillaer med havudsigt ligger i Yalikavak, et af de mest prestigefyldte områder i Bodrum. Yalikavak er et af de mest besøgte områder for turister i de senere år med sit rene hav, natur, vindmøller og frisk fisk. Beliggende 18 km fra Bodrum centrum, er det hjemsted for verdens største lystbådehavn samt butikker, restauranter, strande, klubber, caféer, barer og verdenskendte luksushoteller.

Villaer til salg i Bodrum Tyrkiet er tæt på mange daglige og sociale behov som caféer, restauranter, markeder, apoteker, banker og hospitaler. Private villaer er 2 km til Yalikavak centrum, 1,7 km til Yalikavak Palmarina, 5 km til Bodrum State Hospital, 19 km til Bodrum centrum, 20 km til Bodrum Castle og Halicarnassus Mausoleum, en af de syv vidundere i verden, og 52 km til Bodrum - Milas Lufthavn.

10 fritliggende villaer ligger i et privilegeret kompleks med 6.000 m² grundareal. Der er fritliggende villaer med 6, 7, 8 eller 10 soveværelser. De specielt designede villaer har to stuer, et åbent køkken, private badeværelser til alle soveværelser og et fælles badeværelse. I det igangværende projekt er det også muligt at foretage ændringer i indretningen efter anmodning.

Fritliggende villaer har 3 sæt rummelige private haver, en privat pool, en gårdhave, en bålplads og en parkeringsplads til to biler. VRV klimaanlæg bruges i villaer og førsteklasses kvalitetsprodukter bruges i indvendige detaljer.


BJV-00256

Rum

Værelser8
Soveværelser6
Badeværelser7

Overflader

Levende352 m²
Total404 m²
Aircondition
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Have
Parkering

Yalıkavak

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2024