Lejlighed til salg i Lavaggiorosso, Italien Ligurien

Lavaggiorosso
Lejlighed med terrasse • 4 rum • 2 seng. • 1 bad. • 20 m² • Øverste etage • ref: Antonio Sondrio
1.156.025 DKK

4 km fra havet i Levanto og tæt på 5 Terre, i den typiske og karakteristiske liguriske landsby Lavaggiorosso, sælger vi udelukkende en lejlighed beliggende på tredje sal i en historisk bygning restaureret i begyndelsen af '900. Boligenheden ligger på tredje sal med indgang til stuen (mezzanin som beskrevet nedenfor), dejligt og særligt separat tekøkken, soveværelse (med et andet lille mezzaninskab), badeværelse. Jeg talte om mezzaninen i stuen med en anstændig overflade, der huser en fransk seng og kan bruges som et andet soveværelse, hvilket fører til en dejlig terrasse med udsigt over de omkringliggende hustage. Huset har udsigt over dalen med en suggestiv udsigt over de grønne bakker i Levante (olivenlunde) og andre typiske landsbyer. Opvarmningen er autonom, gas med kedel og radiatorer.
Ejendom, der skal overvejes seriøst, hvis du elsker de historiske centre i Ligurien, og hvis du er villig til at leve i en rolig og velkendt dimension.
Shuttle busforbindelse med havet i Levanto og den suggestive cykelsti, der forbinder Levanto, Bonassola og Framura. Smukke stier, total afslapning. 20 minutter fra Cinque Terre. Mulighed.
Energiklasse G

Rum

Værelser4
Soveværelser2
Badeværelser1
Toiletter1

Overflader

Levende20 m²
Terrasse10 m²
Total76 m²
Internet
Samtaleanlæg

Lavaggiorosso

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Nord orientering
Syd orientering
TypeLejlighed
TilstandGod tilstand
StåendeRegelmæssig
Bygningsår1899
MiljøStille, Grønt
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data
NavnAntonio Sondrio