Fast ejendom i USA, høj rentabilitet, 12%*

Québec
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 76 m² • Øverste etage
872.614 DKK

Denne smukke lejlighed ligger på en smuk gade i Westchase-kvarteret, et forretningskvarter og kvarter i West Houston, Texas. Meget af Westchase er dækket af et særligt distrikt, Westchase Management District, oprettet af Texas lovgiver i 1995. Ejendommen har to soveværelser, et komplet badeværelse.

Ejendommen er for nylig blevet renoveret med nye apparater, nye gulve og ny maling. Gated samfund med en dejlig swimmingpool og haver.

Han er i øjeblikket i færd med at finde lejere, hvor huslejen er $ 1,500.00 pr. Måned. Hjemmet er under ledelse af et stort lokalt Houston ejendomsadministrationsselskab.

LOKALOMRÅDET

Westchase er et forretningskvarter og kvarter i West Houston, Texas, afgrænset af Westheimer Road mod nord, Gessner Road mod øst, Houston Center Boulevard mod vest og Westpark Tollway mod syd. Området krydses af Beltway 8. Westchase støder op til Greater Sharpstown, International District (som omfatter en del af Chinatown) og Royal Oaks Country Club underafdeling. Området ligger umiddelbart nordøst for Alief.

3900 Woodchase Dr (54), Houston, TX 77042, USA, 77042, USA

"*** Den procentdel, der vises i annoncens titel, er et skøn over bruttolejeudbyttet. Bemærk venligst, at administrationsgebyrer, notargebyrer, inspektionsgebyrer, reparationsgebyrer før leje samt gebyrer ikke er inkluderet i den pris, der vises i opslaget. Det er også vigtigt at bemærke, at de anslåede genvindingsomkostninger kan variere mellem $ 5.000 og $ 10.000 afhængigt af ejendommens tilstand. For en detaljeret oversigt over alle disse gebyrer henvises til den finansielle tabel i beskrivelsen nedenfor.***»

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende76 m²
Swimmingpool

Québec

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.