Vær hjemme

Guanacaste
Hus • 4 seng. • 3 bad. • 1290 m²
5.533.075 DKK

Velkommen til din drømmeinvestering i hjertet af Playa Samara, kun 900 meter fra kysten. Denne ekstraordinære ejendom tilbyder en unik blanding af ro, indtægtspotentiale og uendelige muligheder. Beliggende i det rolige kvarter Buena Vista, tæt på alle former for tjenester og skoler, men stadig omgivet af ren natur. Denne ejendom blev bygget i 2018 og 2019 og kan prale af moderne bekvemmeligheder og design.

Bygningernes layout er virkelig gennemtænkt. Så snart du kommer ind i ejendommen, støder vi straks på de to containerudlejningsenheder, fuldt møblerede, 320 kvadratmeter hver, der tilbyder gæsterne et hyggeligt og bekvemt ophold. Denne ekstra indtægtsstrøm er et vidnesbyrd om ejendommens potentiale for betydelig indtjening.

Lidt længere fremme finder vi det luksuriøse poolområde med en massiv pool på 13.000 gallon og et lille vandfald, der ud over sin skønhed giver os den spektakulære undertone af det rindende vand, hvilket giver en forfriskende oase for både dig og dine gæster.

I bunden af partiet finder vi et fuldt møbleret 2-værelses, 1,5-bad containerhjem med 704 kvadratmeter komfortabelt boligareal. Uanset om du vælger at kalde det hjem eller udnytte dets udlejningspotentiale, er det en nøglefærdig perle. Et skur på 160 kvadratmeter, lige bag hovedhjemmet, giver opbevaring til dine strandartikler og holder din ejendom pæn og organiseret.

Du køber ikke bare en ejendom; Du investerer i din fremtid. Med plads til at bygge en 500+ kvadratmeter casita og plads til endnu en 20-fods container nær huslejerne, er mulighederne uendelige.

Om huslejerne ... Med over 250 femstjernede anmeldelser har denne ejendom allerede opnået sine gæsters tillid og tilbedelse.

Forvent en årlig nettoindkomst, der spænder fra $ 50,000 til over $ 100,000, afhængigt af din forretningsplan. Prisen inkluderer al branding, logo, hjemmeside og e-mail, hvilket strømliner din investering.

Omfavn den perfekte blanding af en tropisk ferie og et lukrativt forretningsforetagende. Det er en idyllisk leve-/arbejdsmulighed i paradis.

Gå ikke glip af denne bemærkelsesværdige ejendom, der lover et ekstraordinært investeringsafkast og en livsstil af ren lyksalighed.

Kontakt os i dag for at planlægge en visning og låse dørene op til dit næste kapitel i paradis.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser3

Overflader

Levende1290 m²
Grund1290 m²
Gæstesuiter
Møbleret
Swimmingpool

Guanacaste

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
Bygningsår2019