Et-værelses lejlighed med komfort i Erdemli, Mersin

Mersin
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 55 m² • ref: MER-0084
343.358 DKK

Erdemli ligger i Tyrkiets smukke Mersin-provins og tilbyder den perfekte blanding af naturlig skønhed og moderne bekvemmeligheder. Med sin fantastiske kystlinje, betagende landskaber og rige kulturarv er Erdemlı en eftertragtet destination for dem, der søger en fredelig og rolig livsstil.

Lad os nu introducere dig til vores seneste projekter i Erdımli. Med kun 6,5 km til byens centrum tilbyder dette byggeri bekvemmelighed og nem adgang. Den nærmeste strand ligger kun 350 m væk, så beboerne kan nyde solen, sandet og havet på deres fritid. Den nærmeste lufthavn ligger kun 95 km væk for dem, der rejser ofte, hvilket sikrer nem adgang til indenlandske og internationale destinationer. Derudover er projektet bekvemt placeret mindre end 400 meter fra det nærmeste marked, hvilket giver beboerne nem adgang til daglige fornødenheder.

Projekt detaljer

Dette storslåede 13-etagers projekt har denne etværelses lejlighed til salg. Hver enhed tilbyder en fantastisk udsigt over byen og den omkringliggende natur, så beboerne kan fordybe sig i skønheden i deres omgivelser.

Beboere i dette projekt vil have adgang til forskellige faciliteter, herunder en swimmingpool og en børnepool, til en forfriskende dukkert på varme sommerdage. Projektet tilbyder også rigelig parkeringsplads med et parkeringshus og en åben parkeringsplads. En generator er tilgængelig for at sikre uafbrudt strømforsyning i tilfælde af strømafbrydelse. Familier med børn vil nyde legepladsen, mens grillfaciliteter giver en ideel ramme for udendørs sammenkomster. Projektet er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger på højt niveau, herunder: Dette er et brandalarmsystem, kameraer og sikkerhedspersonale døgnet rundt, syv dage om ugen, hvilket sikrer sikkerhed og ro i sindet for alle beboere. Andre faciliteter omfatter kabel-tv med satellitkanaler, elevator for nem adgang til alle etager og nærhed til det nærliggende busstoppested for bekvem transport.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende55 m²
Faciliteter hentet af AI.
Barbecue
Parkering
Swimmingpool

Mersin

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Byudsigt