Elegante lejligheder i et vandret designkompleks i Yalova

Yalova
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 33 m² • 1. etage • ref: YVX-00129-35338
846.058 DKK
Elegante lejligheder i et vandret kompleks i Yalova

Yalova er et populært område, der er velegnet til sommer- og vinterturisme på grund af dets nærhed til Istanbul, Bursa, Kocaeli, dets strande og terapeutiske termiske farvande. Lejligheder til salg i Yalova er beliggende i Kadikoy kvarteret. Kadikoy, som tilbyder mange investeringsmuligheder, udvikler sig dag for dag.

Lejlighederne ligger inden for gåafstand af daglige behov såsom private skoler, børnehaver, marked og apotek. Lejlighederne er også 2,5 km til hospitalet, 4 km til universitetet, 5 km til Yalova Center og færgehavnen, 8 km til Termal City, 12,5 km til Çanargik, 29 km til Osmangazi Bridge, og 61 km til Sabiha Gokcen Lufthavn.

Lejligheder i to-etagers bygninger, der tilbyder et separat boligareal, er til salg i to forskellige typer, et soveværelse og to soveværelser. Projektet blev bygget i to faser og indeholder 72 lejligheder. Lejlighederne har et udvalg af have og balkon. Det horisontale arkitektoniske projekt omfatter faciliteter som grøn landskabspleje, swimmingpool, fitnesscenter, basketballbane, have, kamerasystem døgnet rundt, syv dage om ugen og sikkerhed.

Alle produkter, der anvendes i projektet, er af høj kvalitet og har avanceret varme- og lydisolering. Lejlighederne leveres med køkken- og badeværelsesskabe, keramiske og laminatgulve, malede døre og ståldøre.


YVX-00129

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende33 m²
Total40 m²
Balkon
Elevator
Satellit TV
Swimmingpool

Yalova

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2025