Belize 2 Boliger til salg i Hopkins Stann Creek District

Hopkins, RP8Q+987, Sitee River Road, Hopkins, Belize
Palæhus • 5 seng. • 3 bad. • 500 m²
8.699.814 DKK

Keller Williams Belize er beæret over at tilbyde disse to Belize boliger til salg i Hopkins Stann Creek District

MLS # BDH092311SR

Vi introducerer en enestående mulighed for at eje ikke bare et, men TO utrolige hjem, der vil omdefinere din idé om tropisk levevis. Beliggende i hjertet af paradis, tilbyder disse to fantastiske ejendomme det bedste fra begge verdener: den ene på den fredfyldte kanal og den anden lige på det majestætiske hav. Lad os dykke ned i de ekstraordinære funktioner, der gør disse hjem til et sandt stykke af himlen:

Strandpromenaden hjem:

3 soveværelser, 2 badeværelser: Dette charmerende hjem tilbyder tre rummelige soveværelser og to smukt indrettede badeværelser, der sikrer rigelig plads til dig og dine kære.

Fuldt møbleret: Flyt lige ind! Dette hjem er fuldt møbleret, så du kan begynde at leve drømmen med det samme.

Moderne faciliteter: Nyd moderne bekvemmeligheder såsom apparater, et tv, sikkerhedssystem, nano wifi og endda en luksuriøs jacuzzi til ultimativ afslapning.

Vandsystemer: Med to uafhængige vandsystemer - 1200 liter ferskvand og 1100 liter regnvand - behøver du aldrig bekymre dig om vandforsyning.

Overspændingsbeskyttelse: Dit hjem er udstyret med en komplet systemoverspændingsbeskyttelse for at holde dig sikker og sikker.

Backup Generator: En 4000-watt generator sikrer uafbrudt strømforsyning.

Gourmetkøkken: Granitbordplader i køkkenet gør madlavning til en leg, mens badeværelserne også har fantastiske granitborde og brusekabiner.

Walk-In Closets: Walk-in closets giver rigelig opbevaringsplads til dit strandtøj og mere.

Udendørs paradis: Dette hjem kan prale af to strandpalapas, perfekt til at nyde solen og nyde havbrisen.

Parkering: En garage med én bil og en carport med to biler giver rigelig parkeringsplads til dig og dine gæster.

Rooftop Oasis: Gå op til anden sal for at finde en 8-personers jacuzzi med fascinerende belysning, mens tredje niveau er det ideelle sted at hænge dine hængekøjer. Det fjerde niveau har et betagende observationsdæk med panoramaudsigt over 13 ø-cayes og de omkringliggende bjerge.

Lejlighed nedenunder: En etværelses lejlighed i stueetagen leveres komplet med et granit køkken, ideel til gæster eller potentielle lejeindtægter.

Canal Hjem:

Ovenpå finder du en lejlighed med 2 soveværelser og 1 badeværelse. Hvert soveværelse åbner op til en veranda med fantastisk udsigt over den rolige kanal.

Uendelige muligheder: Rummet nedenunder venter på dit personlige præg, uanset om du vælger at oprette en gæstesuite, underholdningsområde eller et værksted.

Begge disse ekstraordinære boliger er fuldt indhegnet for dit privatliv og sikkerhed. Uanset om du ønsker at bo i den ene og leje den anden ud eller dele dette stykke paradis med familie og venner, tilbyder disse boliger uendelige muligheder.

Grib denne sjældne chance for at eje din private oase, hvor du kan vågne op til kanalens beroligende vand eller træde lige ud på havets sandstrande. Lad ikke denne drøm glide gennem dine fingre - kontakt os i dag for at gøre den til din!

KATAMARAN TIL SALG: For at gøre dit liv i paradis endnu mere spændende tilbyder ejeren en katamaran til salg for kun USD 250.000. Kontakt os for mere information og billeder - Macarena@kw.com

Rum

Soveværelser5
Badeværelser3
Toiletter1

Overflader

Levende500 m²
Grund12000 m²
Faciliteter hentet af AI.
Møbleret
Parkering
Spabad

RP8Q+987, Sitee River Road, Hopkins, Belize, Hopkins

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav