Belize Beachfront Ferieudlejning boliger til salg

V2J4+6JP, San Pedro, Belize
Palæhus • 8 seng. • 5 bad. • 630 m²
11.831.747 DKK

Belize Beachfront Villa til salg syd for San Pedro Town

Keller Williams Belize Macarena Rose er honroed at dele denne MLS # H071911SP hjem til salg.

Afdæk juvelen i belizeansk fast ejendom: Casa Redonda, en spektakulær villa ved stranden beliggende kun 3,5 miles syd for San Pedro Town og omkring 3 miles syd for San Pedro lufthavn. Denne villa med 8 soveværelser og 5 badeværelser, der i øjeblikket fungerer som en eftertragtet feriebolig, har potentialet til at blive dit drømmehus med uovertruffen udsigt over Belize Barrier Reef fra næsten alle værelser.

Casa Redonda står højt i området kendt som Boca Ciega, direkte over safirvandet fra det populære Hol Chan Marine Reserve snorkelsted. Ejendommen charmerer med sit unikke design - to øvre og strandniveau enheder, hver prale af fire rummelige soveværelser, et 'stort værelse' og et fuldt udstyret køkken. Det øverste niveau har tre badeværelser, med et soveværelse med eget bad. Strandniveauet byder velkommen til fire soveværelser og to badeværelser.

Samtlige værelser har miniopdelt AC og loftsventilator for komfort. En privat 37'x18' infinity-pool lokker dig til at dyppe, mens verandaen på 1800 kvadratmeter tilbyder et perfekt sted at slappe af. Villaen praler også med et stilfuldt overdækket barområde prydet med flerfarvede fliser, et hyggeligt morgenmadsområde og en wrap-around balkon, der er tilgængelig fra flere punkter i huset.

Casa Redondas charme fortsætter inden for sine mure. Gå udenfor for at finde et spabad under en palapa, perfekt til afslappende aftener, og en delt 320 fod lang mole, en port til det fascinerende Belize Barrier Reef.

Sikkerhed er altafgørende på Casa Redonda. South Ambergris Caye Neighbourhood Watch Association tilbyder 24-timers patrulje, hvilket sikrer sikkerhed og ro i sindet.

Udnyt muligheden for at eje et stykke paradis. Jeg inviterer dig til at kontakte mig for mere information om dette udsøgte tilbud. Casa Redonda, opført af Belize Inland and Island Properties, er et vidnesbyrd om luksus ø levende.

 

Rum

Soveværelser8
Badeværelser5

Overflader

Levende630 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Internet
Spabad
Swimmingpool
Terrasse

V2J4+6JP, San Pedro, Belize

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav