Hus for Køb i Lincoln, USA

01773 Lincoln
Hus • 13 rum • 7 seng. • 7 bad. • 960 m² • ref: 3081-COMPANY34605JRW
11.192.613 DKK

Smuk prestigefyldt ejendom beliggende i Bab Atlas i Palm Grove, der drives som et luksuriøst pensionat (5 stjerner) og inspireret af Det Kongelige Teater i Marrakech, blev denne smukke bolig bygget af den berømte arkitekt Charles Boccara. Med et areal på 960 m² er bygget på en grund på en hektar anlagt med forskellige arter, består denne ejendom af en hovedbygning bestående af 4 soveværelser og 3 uafhængige pavilloner. Ved indgangen til godset anvendes et udhus til at huse personale og vicevært. Fuldautomatisk og udstyret til optimal drift.

I hovedbygningen, i stueetagen, er der en entré med en kuppel, der åbner ud til modtagelseslokalerne. Dobbelt modtagelsesrum med pejse, bibliotek tv-stue, spisestue, stort køkken, 3 suiter med deres badeværelse med udsigt over haven med en stor fælles terrasse. Det 4. soveværelse ovenpå. En storslået tagterrasse med en betagende udsigt over Atlasbjergene.

De 3 uafhængige pavilloner består af et soveværelse, en stue med pejs, et badeværelse og en privat terrasse med udsigt over parken.

For at give total komfort, adgang til en engelsk gårdhave bestående af flere udhuse med hammam/sauna, massagerum, kontor, vaskerum.


Denne ejendom tilbydes til dig af en handelsagent.

Din Lloyd & Davis Marokko rådgiver: Najia BOUGHARBAL - Tlf. +212661871941
Handelsagent (enkeltmandsvirksomhed)

Rum

Værelser13
Soveværelser7
Badeværelser7
Toiletter8
Parkeringspladser (inde)1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende960 m²
Have10000 m²
Swimmingpool
Terrasse

Lincoln

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
VarmeElektrisk