Belize Condos til salg på Ambergris Caye San Pedro

San Pedro, W22F+X69, San Pedro, Belize
Ny lejlighed • 3 seng. • 3 bad. • 203 m² • Øverste etage
7.657.946 DKK

Belize Boutique Condo til salg Royal Kahal Resort Ambergris Caye

MLS # R182312SP

Beliggende i det pulserende hjerte af San Pedro Town, Belize, fremstår Royal Kahal Beach Resort som et fyrtårn af ultra-luksus på Ambergris Cayes prestigefyldte Golden Mile. Dette eksklusive paradis med 22 værelser er ikke bare et feriested; det er en livsstil, et tilbagetog, hvor det azurblå Caribien kysser gyldent sand.

Hver af feriestedets boutique-lejligheder er et mesterværk af design, fuldt møbleret med øje for luksus og et strejf af det tropiske. Disse nøglefærdige helligdomme er ikke kun et hjem væk fra hjemmet; De er en drøm realiseret, med den ekstra fordel af betydelige lejeindtægter potentiale. Denne funktion er et attraktivt forslag for kræsne investorer, der søger en blanding af personlig nydelse og økonomisk gevinst.

Royal Kahal er banebrydende med sine smarte "Lock Off" grundplaner. Dette innovative designkoncept øger fleksibiliteten og maksimerer lejeindtægtspotentialet, en hjørnesten i feriestedets professionelt administrerede udlejningsprogram. Det er en strategi, der smart balancerer personlig brug med investeringsafkast og sikrer, at din kystinvestering fungerer for dig, selv når du ikke er der.

Det, der virkelig adskiller Royal Kahal, er den ubegrænsede ejerskabsoplevelse. Ejere svælger i friheden til ubegrænset brug, hvilket gør hvert besøg til et personligt valg, ikke en planlagt forpligtelse. Resortets 24-timers reception, state-of-the-art elevatoradgang og en række andre faciliteter, herunder et moderne fitnesscenter, malerisk kaffebar og en livlig poolbar, indkapsler essensen af problemfrit, professionelt administreret ejerskab.

Men det er ikke kun faciliteterne; Det er stemningen. Royal Kahal Beach Resort er mere end en samling af luksuslejligheder. Det er et fællesskab, en livsstil, et stykke paradis, der omhyggeligt er udformet til dem, der søger det ekstraordinære. Det er her, hver solnedgang er en fest, hver bølge en melodi og hvert øjeblik et minde, der venter på at blive værdsat.

Royal Kahal Beach Resort er ikke kun en ejendomsinvestering; Det er en investering i en livsstil, i øjeblikke, i minder. Det er en invitation til at være en del af Belizes mest eksklusive strandsamfund, en mulighed for at eje et stykke paradis.

Priserne for lejlighederne varierer afhængigt af deres størrelse. Kontakt os på Keller Wiliams Belize for et prisark og tilgængelighed!

Rum

Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende203 m²
Aircondition
Møbleret
Swimmingpool
Udendørspool

W22F+X69, San Pedro, Belize, San Pedro

TypeLejlighed
Bygningsår2023