Fritliggende hus: til salg i Warren Drive Kingswood

Reigate and Banstead District
Hus • 2 rum • 6 seng. • 8 bad. • ref: 1926904
33.395.901 DKK
34.263.327 DKK-867.426

Brownstacks nærmer sig gennem en dobbelt gated og rummelig indkørsel og tilbyder cirka 7300 kvadratmeter på tværs af to etager, der ligger inden for generøse grunde på 0,7 hektar. Ejendommen er indtastet af en generøs gang med en arkitekttegnet funktion loft, glas lukket studieområde og en nedhængt marmor trappe tager centrum. Om natten kommer Wever & Ducre-belysningen til live og skaber en elegant og moderne atmosfære overalt. Fra gangen fører dobbeltdøre igennem til et stort åbent Schueller køkken/morgenmad med skydedøre til haven og poolkomplekset. Desuden er der også adgang til andet køkken, bryggers og sjette soveværelse. En stue er beliggende på bagsiden med adgang til poolkomplekset og fritidsområdet, mens et familieværelse ligger på forsiden af huset.

 

Det overdådige køkken omfatter apparater fra Miele & Gaggenau med en stor ø-enhed med morgenmadsbar. Skydedørene åbner ud til haven bagtil og til siden med adgang til poolen. Det supplerende køkken og sjette soveværelse har separat adgang, der tillader brug som et selvstændigt anneks, hvis det ønskes.

På første sal er der fem luksus soveværelser suiter. Det store soveværelse er særligt imponerende med et rummeligt påklædningsværelse og eget badeværelse. Fire yderligere soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse og to ekstra omklædningsrum udgør indkvartering på første sal.

Udvendigt ligger ejendommen på en plan grund på 0,7 hektar. Der er store terrasserede områder på bagsiden og et fantastisk indendørs poolkompleks med et hvælvet loft, en gymnastiksal og to bruserum. Skydedøre åbner på to sider med et fritidsområde, der giver adgang til huset. Indvendigt og udvendigt skiller kvaliteten og designet af Brownstacks sig ud, slutresultatet er et elegant og moderne hjem i fantastiske omgivelser, der simpelthen skal ses for fuldt ud at værdsætte.

 

Indstilling

 

Dette luksuriøse familiehus ligger tæt på landsbyen Kingswood, som giver en god parade af lokale butikker og restauranter, herunder en dagligvarebutik/posthus, off-licens, Waterhouse Cafe, rejsebureauer, frisører, kosmetologer, The Kingswood Arms Public House, italienske og indiske restauranter. Lokalt er der et godt udvalg af statslige og uafhængige skoler, herunder Chinthurst, Aberdour og Tadworth Primary, mens yderligere skoler, herunder Dunottar, Micklefield og Reigate Grammar findes i den nærliggende by Reigate.

Med hensyn til transport tilbyder Kingswood Station tjenester til London på cirka 45 minutter. M25 er tilgængelig via Junction 8 1,7 miles mod syd, mens både Gatwick og Heathrow lufthavne er inden for rækkevidde.

For mere varierede shoppingbehov er både Banstead, Epsom og Reigate inden for 4 miles med en bred vifte af uafhængige butikker, high street-kæder og supermarkeder. Der er også en bred vifte af restauranter.

Rum

Værelser2
Soveværelser6
Badeværelser8
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Swimmingpool
Terrasse

Reigate and Banstead District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data