Nye lejligheder i et boligkompleks i Benalmádena

Benalmádena
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 2 bad. • 80 m² • ref: AGP-00787-31841
2.673.978 DKK
Boligkompleks i en unik beliggenhed med fantastisk havudsigt i Benalmádena

Benalmádena er en by og kystkommune beliggende på Costa del Sol i provinsen Málaga, Andalusien, Spanien. Det er kendt for sine smukke middelhavsstrande, pulserende natteliv, en blanding af traditionel spansk charme og moderne bekvemmeligheder. Beliggende mellem det blå vand i Middelhavet og den fantastiske baggrund af Sierra de Mijas-bjergene, tilbyder Benalmádena en fængslende blanding af naturlig skønhed og turistvenlig infrastruktur for dem, der ønsker at købe en lejlighed i Spanien Benalmádena.

Det nye projekt ligger på toppen af Mijas-bjergbakken i Benalmádena Costa del Sol, 4 km fra Benalmádenas kyst og strand, 6 km fra Torrequebrada Golfbane, 11 km fra Malaga Lufthavn og 44 km fra Marbella.

Boligkomplekset har en anlagt have med en rummelig swimmingpool, perfekt til afslapning. Der er legeplads, grillplads til udendørs sammenkomster og udendørs fitnessområde for dem, der kan lide at være aktive.

Store terrasser ligger sydvendt og fanger masser af sollys hele dagen, hvilket giver lejlighederne en strålende og indbydende atmosfære. Lejlighederne har omhyggeligt designede og smagfuldt indrettede opholdsområder i åbent plan, hvilket skaber en indbydende og behagelig atmosfære for beboere og gæster.


AGP-00787

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser2
Balkoner1

Overflader

Levende80 m²
Total80 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Elevator
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Have

Benalmádena

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2025
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data