Lejligheder 500 mt til Marmaray i Istanbul Kucukcekmece

Cumhuriyet Mahallesi
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 1 bad. • 108 m² • ref: IST-01331-35286
3.013.615 DKK
Rummelige lejligheder med stor balkon med søudsigt i Istanbul Kucukcekmece

Lejlighederne er beliggende i Kucukcekmece, et af de lettest tilgængelige investeringscentre på den europæiske side af Istanbul. Kucukcekmece-distriktet ligger mellem nogle af de vigtigste hovedveje i byen. Kucukcekmece er også velegnet til familier.

Lejligheder til salg i den europæiske side af Istanbul er 300 mt til busstationen, 500 mt til Marmaray station, 600 mt til søen, 3 km til Aqua Florya indkøbscenter, 24 km til Eurasien Tunnel, 28 km til juli 15 Martyrs Bridge, og 42 km til Istanbul International Airport.

Rummelige lejligheder er beliggende i et kompleks bestående af 178 lejligheder og 13 kommercielle enheder i to 14-etagers blokke på et samlet areal på 3.586 m². Det omfattende projekt har en børnepark, en fælles have, en elevator, en indendørs swimmingpool, en indendørs og udendørs parkeringsplads, overvågningskameraer, en fitnesshal, et badeværelse og overvågningskameraer døgnet rundt, syv dage om ugen.

Der er lejlighed muligheder med to eller tre soveværelser. Lejlighederne består af soveværelse, opholdsstue, separat køkken, fælles badeværelse, eget badeværelse og balkonenheder. Lejlighederne er også udstyret med PVC-vinduer, satellit-tv, stål udvendige dør, keramiske og laminatgulve, luft og gas conditioning infrastruktur, smart home system, kompakt sæt, og brusekabine.


IST-01331

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser1
Balkoner2

Overflader

Levende108 m²
Total147 m²
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Fitnesscenter
Parkering

Cumhuriyet Mahallesi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Søudsigt
TypeLejlighed
Bygningsår2024