Fantastisk havudsigt palæ i et førsteklasses område i Marbella

Av. de Julio Iglesias, 12, 29660 Marbella, Málaga, Spanien
Hus • 17 rum • 15 seng. • 15 bad. • 2000 m² • ref: AGP-00663-21603
261.019.647 DKK
Luksus palæ i hovedområdet i Marbella

Marbella er den charmerende destination på Costa del Sol, hvor luksus og ro er sammen. Dens glans har overgået Spanien og har haft indflydelse på globale tendenser. I dag er det kendt som et af de steder, der nyder smuk middelhavsluft, maleriske strande og mange underholdningsmuligheder.

Palæet ligger i et større kvarter i Marbella, Golden Mile. Området har perfekte forbindelser for at få adgang til de nødvendige faciliteter. For eksempel tager det cirka 3 minutter at nå sandstrande og 10 minutter til den gamle bydel og Puerto Banus. Estepona ligger 25 km væk, Malaga Lufthavn ligger 55 km og Malagas centrum ligger 65 km væk.

Palæet til salg i Marbella, Spanien ligger på et stort forhøjet land med et areal på ca. 9.000 kvadratmeter. Slottet har et specielt design, der opfylder den traditionelle stil og moderne detaljer. Det tilbyder unikke oplevelser i rummelige faciliteter med velindrettede haver, en swimmingpool med solbadningsområder, et pubområde og en spansk tennisbane.

Det storslåede palads med havudsigt huser også et uafhængigt pensionat samt hovedbygningen. Der er 7 soveværelser, opholdsstue i åbent plan, spiseplads og køkken.

Interiøret er opdelt i 3 etager og et brugsareal på mere end 2.000 m² i paladset. Det omhyggeligt designede palæ afspejler den traditionelle ånd i en mere moderne og funktionel stil. Fantastisk udsigt er et komplementært træk ved paladset. Det store soveværelse har naturligt trædesign overalt og balkon med evig udsigt over Middelhavet. Kælderen er blevet renoveret og omdannet til et multifunktionelt område, der omfatter sundheds- og hobbyartikler. Der er biografrum, spa med opvarmet swimmingpool, bar, massagerum, spillelokale, topmoderne fitnesscenter, bowlingbane, koldt bassin og pokersalon.


AGP-00663

Rum

Værelser17
Soveværelser15
Badeværelser15
Balkoner3

Overflader

Levende2000 m²
Total2000 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Møbleret
Sauna
Swimmingpool
Tennis
Terrasse

Marbella

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2022
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data