Elegante lejligheder i et kompleks med pool i Fethiye Mugla

Taşyaka
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 65 m² • 2. etage • ref: BJV-00476-34912
1.045.251 DKK
Elegante lejligheder i et projekt af høj kvalitet med en central beliggenhed i Fethiye

Fethiye, med mere end 300 solskinsdage om året, mildt subtropisk klima, fantastiske bugter, smuk natur og rolig atmosfære, er et område, der ofte foretrækkes ikke kun til ferie, men også til permanent bosættelse. Lejligheder til salg i Fethiye er beliggende i Tashiaka kvarteret, som er centralt beliggende i området. Hele byen domineres af regionen takket være det bjergrige område, som den læner sig op ad, og giver frisk luft selv på de varmeste sommerdage.

Lejlighederne er også 1 km til skolen og universitetet, 2,5 km til indkøbscenteret, 3,5 km til Fethiye centrum, 6 km til Kalis Beach, 8 km til Oludeniz Beach og 49 km til Dalaman Lufthavn.

Elegante lejligheder i en blok projekt på 756 m² grundareal. Projektet har fælles swimmingpool, parkeringsplads og elevator. Lejligheder til salg er tilgængelige med et- og to-værelses muligheder.

Etværelses lejligheder vil blive leveret med en ståldør, satinbelagte vægge, højglans køkkenskabe, førsteklasses parket og klimaanlæg.

De to-værelses lejligheder vil blive leveret med en ståldør, satinbelagte vægge, højglans køkkenskabe, førsteklasses parketgulve, aircondition infrastruktur og varmeinfrastruktur.

Lejlighederne er velegnede til investeringsformål og permanente bosættelser på grund af deres nærhed til alle faciliteter og en rolig beliggenhed.


BJV-00476

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende65 m²
Total70 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Parkering

Taşyaka

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2025