Investering havudsigt ejendomme i Fuengirola Malaga

Fuengirola
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 3 bad. • 112 m² • ref: AGP-00593-19259
7.011.212 DKK
Nye ejendomme med havudsigt i El Higueron Fuengirola

Ejendommene ligger i Fuengirola, en populær turistby mellem Mijas og Benalmadena. Området byder på en uforglemmelig ferieoplevelse med sine smukke strande og et bredt udvalg af faciliteter. To golfbaner er også blandt disse faciliteter.

Ejendomme til salg i Fuengirola ligger i et luksuskompleks i gåafstand fra havet og tæt på hovedvejen. Lufthavnen ligger kun 15 minutter væk fra at bruge denne rute. Ferieboligen ligger også 29 km fra Málagas centrum og 35 km fra Marbella.

I luksuskomplekset er der fitnesscenter, sauna, spa, parkeringsplads, sikkerhedskameraer, elevator, private fælles haver og private fælles swimmingpools. Havudsigt ejendomme til salg tilbydes i en bred vifte af muligheder såsom to-værelses stueetagen, mellemste etage af 3 soveværelser og 3-værelses penthouse modeller.

Alle ejendomme har en terrasse, et separat køkken, en balkon, et solarium, et påklædningsværelse, et åbent køkken, et opbevaringsrum, et vaskerum og et en-suite badeværelse i indretning. Luksusejendomme er udstyret med køkkenmaskiner, smart home-systemer, satellit-tv, gulvvarme, aircondition, bruser, badekar og kælder.


AGP-00593

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser3
Balkoner1

Overflader

Levende112 m²
Total112 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Opvaskemaskine
Parkering
Vaskemaskine

Fuengirola

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Havudsigt
TypeLejlighed
Bygningsår2026
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data