Lejligheder i Eskile Long Beach Area i det nordlige Cypern

Nordlige Cypern
Lejlighed • 1 rum • 1 bad. • 54 m² • ref: ECN-00398-35129
944.434 DKK
Lejligheder i et kompleks nær sandstrande i Eskile, Nordcypern

Den berømte by Eskile ligger på øens nordøstlige kyst. Området har sandstrande, historisk skønhed og daglige faciliteter såsom hospitaler, skoler og markeder. Eskile-området ligger en kort køretur fra Gazimagosa, en af de største byer på øen. Eskile er en af de mest foretrukne placeringer blandt udenlandske investorer i de senere år.

Lejligheder til salg i Nordcypern er 500 mt til Karpaz-Eskile Expressway, 800 mt til havet, 2 km til Eskile centrum, 4 km til McKenzie Bay, 4,5 km til Pera Mackenzie Beach and Club, 15 km til Near East Near East Hospital og Near East College, 16 km til Gazimagusa State Hospital, 17 km til Eastern Mediterranean University, 18 km til Gazimagosa centrum, og 47 km til lufthavnen Ercan ligger 72 km fra Larnaca Internationale Lufthavn.

Komplekset består af 4 blokke. Hver bygning består af 3 etager. Der er udendørs pool, terrasse, café, børnepool, legeplads og grillplads i kompleksets fælles have. Alle lejligheder har åbent køkken, central internetinfrastruktur, satellit-tv-infrastruktur og airconditioninfrastruktur. Der er også et generatorsystem til almindelig brug.


ECN-00398

Rum

Værelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende54 m²
Total61 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Internet

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2026