Stilfulde lejligheder med swimmingpool i El Moradi Alicante

Almoradí
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 2 bad. • 125 m² • 6. etage • ref: ALC-00765-31912
1.910.113 DKK
3 værelses lejligheder i El Moradi Alicante

Tjek disse lejligheder beliggende i El Moradi City, tæt på kysten af Alicante County. Denne region er en del af Costa Blanca, berømt for sine fantastiske landskaber, strande af høj kvalitet og behageligt klima.

Al Muradi tilbyder alle de væsentlige faciliteter til en behagelig livsoplevelse. Du vil finde skoler, medicinske centre, supermarkeder, butikker og restauranter i nærheden af det private kompleks. El Moradi er bekvemt placeret 30 minutter fra Alicante Lufthavn og kun 15 minutter fra Guardamar Strand. Derudover er seværdigheder i nærheden Torrevieja, blot 20 minutters kørsel derfra, hvor der tilbydes arrangementer og underholdning hele året.

Lejligheder til salg i Alicante El Moradi er en del af et privat kompleks, der omfatter en fælles tagterrasse pool, underjordisk parkering og opbevaringsrum. Lejlighederne har rummelige terrasser, mens interiøret er designet med luftige opholdsområder, der fanger en overflod af naturligt lys, komplet med åbent køkken. Disse boliger har vaskerum, 3 soveværelser og to badeværelser. Det store soveværelse har walk-in-garderobe og eget badeværelse.


ALC-00765

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser2
Balkoner1

Overflader

Levende125 m²
Total140 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Swimmingpool
Terrasse

Almoradí

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data