Villaer med privat pool og udsigt over Yalikavak Marina i Bodrum

Yalıkavak
Hus • 9 rum • 7 seng. • 10 bad. • 765 m² • ref: BJV-00435-32549
65.685.799 DKK
Fritliggende palads og villaer med privat strandaftale i et panoramisk havudsigtsprojekt i Yalikavak

Villaer med havudsigt. Beliggende i Yalikavak, et af de mest prestigefyldte distrikter i Bodrum. Beliggende i den nordvestlige del af Bodrum, omgivet af bakker og en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav, er Yalikavak et af halvøens mest populære områder med hensyn til turisme og liv.

Villaer til salg i Bodrum Yalikavak er tæt på mange daglige og sociale faciliteter, du har brug for i dit daglige liv, såsom caféer, restauranter, markeder, apoteker, banker og hospitaler, 1,2 km fra Yalikavak Palmarina, 11 km fra Bodrum State Hospital, 18 km fra Bodrum Center, Bodrum Castle og Halicarnassus Mausoleum, 21 km, og Bodrum-Milas Airport 52 km.

Projektet, der har et samlet areal på 5650 kvadratmeter, indeholder 6 villaer og et palæ. I villaer, hvor træ og natursten anvendes, er der et VRV-klimaanlæg, gulvvarme og køling, isoleringssystem, smart home-system, generatorinfrastruktur, vandtank og vandtank.

I slottet er der 7 soveværelser, 2 opholds- og spisestuer, køkken, 10 badeværelser, 2 garderober, omklædningsrum, 2 personalerum, førerværelse, fitness, sauna, dampbad, biografrum, vaskerum, 2 balkoner, terrasse og garage.

I separate villaer med 5 soveværelser er der stue og spisestue, køkken, påklædningsværelse, gæsteværelse, personaleværelse, førerværelse, 6 badeværelser, gæstebadeværelse, vaskeri og strygerum, spisekammer, 2 balkoner, terrasse, ekstra fitness og sauna efter type.

Fritliggende villa med 4 soveværelser har opholds- og spisestue, stuepigeværelse, førerværelse, 5 badeværelser, gæstebadeværelse, stryge- og vaskerum, 2 balkoner og 2 terrasser.


BJV-00435

Rum

Værelser9
Soveværelser7
Badeværelser10
Balkoner2

Overflader

Levende765 m²
Total1126 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Garage

Yalıkavak

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2024