Elegant designede lejligheder med fantastisk udsigt i Estepona, Málaga

Málaga
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 2 bad. • 81 m² • ref: AGP-00838-34161
4.627.863 DKK
Miljøvenlige lejligheder med store terrasser i hjertet af Estepona

De nye lejligheder ligger i Estepona, en af de mest populære byer på vestsiden af Costa del Sol. Estepona er berømt for sin historiske bymidte fuld af hvidkalkede huse dekoreret med blomster og frodige grønne områder. Der er solrigt vejr i mindst 300 dage om året. Den blomstrende provins tilbyder en bred vifte af golfbaner i verdensklasse, sandstrande, moderne byinfrastruktur og konkurrencedygtige ejendomsmuligheder.

Projektet ligger i hjertet af Estepona og har strategiske vejforbindelser, der giver nem adgang til de omkringliggende provinser. De fleste af områdets faciliteter ligger inden for gåafstand. Lejlighederne ligger en kilometer fra byens centrum, Estepona Marina og den nærmeste strand. Det ligger 25 km fra Marbella og Puerto Banus og 80 km fra Malaga Lufthavn.

Med et privat lukket boligkompleks, der tilbyder en bred vifte af fællesarealer, er projektet designet til at få mest muligt ud af udendørslivskonceptet. Pladsen har udendørs pools for voksne og børn samt indendørs pool, anlagte haver med lavt vandforbrug, fitnesscenter, cykelkælder og multifunktionelle aktivitetsrum.

Der prioriteres at blande moderne elegance med energieffektivitet, luksus og bæredygtighed i lejligheder til salg i Estepona, Málaga. Takket være håndværk og materialer af høj kvalitet gennemsyrer raffinement og elegance hvert hjørne af lejlighederne. Åbent planinteriør med fremragende varme- og lydisolering har skabt rummelige boligarealer med deres solfyldte design. Et projekt, der lover et behageligt og behageligt liv takket være dets miljøvenlige design, førsteklasses belægninger og en vidunderlig udsigt over havet.


AGP-00838

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser2
Balkoner1

Overflader

Levende81 m²
Total168 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter

Málaga

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2026
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data