Overnatningssteder i nærheden af golfbaner i Girni, Nordcypern

Kyrenia District
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 2 bad. • 73 m² • 1. etage • ref: ECN-00311-30530
2.618.916 DKK
Growing Region - Hoteller i Girnë Escentepe

Isentipe ligger øst for Girni, en udviklet by på Cypern. Det er blevet en favoritregion for udenlandske investorer i de senere år. Området har mange sociale faciliteter, såsom restauranter, der serverer internationale retter, kyststrande, picnicområder, golfbaner i verdensklasse og eventsteder. Escentepe tilbyder en atmosfære, der passer til en fredelig og fri livsstil, da parcelhuse generelt består af en- eller to-etagers bygninger.

Ejendomme til salg i Girni, Nordcypern er kun 150 mt til hovedvejen, 550 mt til havet, 1 km til marinaen, 2,5 km til Corinium Golf Club og 4 km til Alagade Turtle Beach. Centrum af Girne ligger inden for gåafstand. Fra området er der nem adgang til de omkringliggende uddannelses- og sundhedscentre. Ercan Lufthavn ligger 33 km væk, og Larnaca Internationale Lufthavn ligger 83 km derfra.

Dette moderne projekt består af tre separate faser. Projektet omfatter luksusfaciliteter såsom fælles swimmingpools, kunstig sø, basketballbane, tennisbane, stilfulde caféer og restauranter, sikkerhedstjeneste, site management og privat parkering for hver ejendom.

Ejendomme tilbydes i studio, 1+1 og 2+1 typer. Alle er designet med et rummeligt og moderne åbent design. De 1+1 loftsejendomme og 2+1 ejendomme har eget badeværelse. Loftsejendommene har et komfortabelt opholdsområde og gæstetoilet i stueetagen samt et soveværelse og eget badeværelse på mezzaninetagen. Ejendommene er udstyret med central internetinfrastruktur, tv-systeminfrastruktur og klimaanlæg. Disse ejendomme er designet til en unik levende oplevelse, der åbner dørene til luksus og moderne livsstil.


ECN-00311

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser2
Balkoner2

Overflader

Levende73 m²
Total82 m²
Aircondition
Balkon
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse

Kyrenia District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.