Prisbillige lejligheder i et kompleks med blandet brug i Yalova

Yalova
Lejlighed • 5 rum • 4 seng. • 2 bad. • 148 m² • 4. etage • ref: YVX-00061-26435
3.378.883 DKK
Luksuslejligheder i et moderne kompleks med eksklusive faciliteter i Yalova

Luksuslejlighederne ligger i Kadikoy, Yalova. Området er et ideelt sted for alle, der leder efter et permanent sted at bo og for embedsmænd og studerende, der er her midlertidigt takket være dets milde klima, fantastiske natur og nemme transportmuligheder. Derudover er Kadikoy et socialt og kulturelt område takket være at være et mødested for forskellige etniske grupper.

Lejligheder til salg i Yalova er 3 km til Atakent Hospital, 4 km til Yalova University Central Campus, 6 km til Yalova færgehavn, 7 km til Termal, 13 km til Genarcik, og 62 km til lufthavnen.

Blandet brug kompleks, bygget på 17.000 m² landareal, består af 426 lejligheder, 47 butikker, restaurant, biograf værelse, musikrum, spillehal, fitnesscenter, massage sauna værelse, børneklub, lobby, indendørs parkeringsplads, 7/24 sikkerhed, tre swimmingpools, legepladser og underholdningsområder.

Lejligheder med afdrags- og lanceringspriser har et soveværelse, et separat køkken, et badeværelse, et badeværelse, en balkon og en terrasse. Antallet af værelser, badeværelser, balkoner og terrasser kan variere afhængigt af typen af lejlighed.


YVX-00061

Rum

Værelser5
Soveværelser4
Badeværelser2
Balkoner2

Overflader

Levende148 m²
Total215 m²
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Parkering

Yalova

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2024