Rummelig villa med privat pool og have i Sidi Kemer Kadikoy

Kadıköy
Hus • 4 rum • 3 seng. • 3 bad. • 135 m² • 1. etage • ref: BJV-00479-34973
2.610.518 DKK
Fritliggende villa med privat pool i Sidi Kemir, Mugla

Sidi Kemer danner grænsen mellem den berømte ferieby Muğla og Antalya, en af de førende feriebyer. Det ligger lige ved siden af Fethiye og tilbyder et rustikt opholdsområde sammenflettet med naturen, selvom det er let tilgængeligt fra alle faciliteter. Sidi Kemer er også hjemsted for Sidi Kemer-dalen, Patara gamle bydel og den 800 meter brede Patara Beach og 13 km lang.

Villa til salg i Mugla; beliggende på Sidi Kemer Canyon Road. Villa; giver nem adgang til daglige og sociale behov såsom caféer, restauranter og markeder. Villa til salg: 6 km til Sidekemir Canyon, 21 km til Patara Beach, 36 km til Fethiye centrum, 83 km til Dalaman Lufthavn

Villaen til salg har en udendørs parkeringsplads, en stor swimmingpool, en terrasse ved poolen og en grillplads på en anlagt grund på 300 m². I stueetagen er der rummelig opholdsstue med køkken i åbent plan og soveværelse med eget badeværelse. Den fritliggende villa med en privat pool, som har to soveværelser på første sal, hver med eget badeværelse, er en meget god investeringsmulighed i området, som vokser i popularitet dag for dag.


BJV-00479

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser3
Balkoner1

Overflader

Levende135 m²
Total150 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Parkering

Kadıköy

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til marker
TypeHus
Bygningsår2024