Ulåste lejligheder med havudsigt i Mezitli Mersin

Deniz
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 55 m² • ref: ICX-00038-28284
798.072 DKK
763.374 DKK+34.699
Panoramiske lejligheder med havudsigt i Mezitli Mersin

Mersin har en lang strand, et solrigt klima og en rig kulturarv. I dag nævnes byens navn med investeringsmuligheder takket være industriel udvikling, lufthavnsprojektet, der implementeres, og selvfølgelig ejendomsmarkedet. Så det er almindeligt at købe en lejlighed i Mersin blandt investorer. Tissy, hvor de elegante lejligheder ligger, er en sommerdestination, der tilhører et af de centrale distrikter i Mezitli.

Lejligheder i Mezetli Mersin inden for et projekt er 420 mt til stranden, 510 mt til restauranten, 700 mt til markedet, 980 mt til markedet, 1,6 km til hovedvejen og busstoppesteder, 1,8 km til motorvejen, 1,9 km til dyrlægen, 3 km til apoteket, 4,3 km til Tigi Health Center, 17 km til Mersin Mersin, 20 km til Mersin Forum Shopping Center, 23 km fra Mersin højhastighedstogstation, 37 km fra Kozkles, 60 km fra St. Pauls Kirke og 88,7 km fra Adana Lufthavn.

Det omfattende projekt består af 4 blokke og 336 lejligheder på 16.434 m² grundareal. Projektet omfatter også et hotel med 56 værelser. Beboere kan gøre brug af hotellets faciliteter til nedsat pris. Derudover har projektet en udendørs swimmingpool, vandland, tyrkisk bad, sauna, fitnesscenter, karaokerum, grillplads, kamelia, digitalt spillerum, indendørs og udendørs parkeringsplads, vandrestier på stedet, legeplads, generator, elevator, sikkerheds- og overvågningskameraer døgnet rundt, syv dage om ugen.

Lejlighederne er udstyret med funktioner såsom indbyggede skabe, granit køkkenbordplader, indbyggede køkkenapparater, garderobe, spotlights, balkon, brusekabine, valgfri en-suite badeværelse og separat have, PVC-vinduer, laminat og våde gulve og et smart intercom-system. og stål udvendig dør.

Lejlighederne kan tilpasses og kan leveres møbleret mod et ekstra gebyr.


ICX-00038

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende55 m²
Total81 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Barbecue
Fitnesscenter

Deniz

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2025